Купив: Навушники з мікрофоном Defender Warhead G-120 Red-White (64098), Замовлення №988970
Хотів купити: Точилка для ножів Lansky LCDOG
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Philips 24PHS6808/12, Замовлення №No988194
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB Phantom Black (SM-G998BZKDSEK), Замовлення №994942
Хотів купити: Телевізор Samsung QE65S90D
Купив: Комплект (кермо, педалі) Genesis Seaborg 400, Замовлення №983686
Купив: Духова шафа Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL, Замовлення №No987442
Купив: Електрична зубна щітка Oral-B Pro2 2000 Sensi UltraThin D501.513.2, Замовлення №991025
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Планетарний міксер мт- 2508 Monte, Замовлення №989275
Купив: Мультипіч Philips 2000 Series NA221/00, Замовлення №989383