Відгуки про DENIKA.UA

Жека Светушкин рекомендує цей магазин
11 січня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Defender Warhead G-120 Red-White (64098), Замовлення №988970

Магазин и прдавцы,просто супер-пупер!
Відповідь представника «DENIKA.UA»
Вдячні за замовлення та позитивний зворотній зв'язок! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Ирина Федорчук
На модерації
Замовила Електрочайник Kenwood ZJX650WH. В наявності його не було, але менеджер повідомив, що треба почекати товар під замовлення. Чайник чудовий, купую вже вдруге таку модель (старому 10 років і він працює). Приємний комплімент від магазину - оплачена доставка. Дякую.
Сьогодні Відповісти
Shaman01 не рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Хотів купити: Точилка для ножів Lansky LCDOG

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «DENIKA.UA»
Під час оформлення замовлення Ви отримали SMS-повідомлення, що замовлення прийнято в роботу, і менеджер зв'яжеться з вами для підтвердження. Це стандартний процес: прийняття замовлення не означає його автоматичне підтвердження, оскільки потрібне уточнення наявності товару на складі. Ми розуміємо ваше невдоволення, але хочемо підкреслити, що на нашому сайті немає статусу «Є в наявності». Усі картки товарів містять інформацію про можливість замовлення, але статус наявності та цiна завжди уточнюється при підтвердженні менеджером. З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Ще одна брехня від вас, замовлення підтверджено, прийшло на пошту від вас. Можна було просто вибачитись по телефону, але ви і відповіді не вибачились і знову брешете. Самий худший магазин, який не визнає свої помилок. І не приносе вибачень клієнту за доставлені незручності. Ось скрін, прийшо на пошту, що замовлення підтверджено і буде відправлено товар.
10 січня 2025 р. Відповісти
І ось нарешті ви убрали товар, якого у вас не має, чомусь статус Товара нет в наличии у вас є, а статуса - В наличии, не має Дуже зручно, мабуть так клієнтів вводити оману...
10 січня 2025 р. Відповісти
Denys Stepanov рекомендує цей магазин
8 січня 2025 р.

Купив: Philips 24PHS6808/12, Замовлення №No988194

Товар відповідав всім потребам , магазин у строки оговорені поставив телевізор , ніяких проблем не виникало. Гарантійний тільки не оформлено , а так все гуд.
Відповідь представника «DENIKA.UA»
Нам приємно, що Вам сподобався отриманий товар. Окремо дякуємо за фото! Документи надіслали в електронному вигляді. З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Женя Ч. рекомендує цей магазин
8 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB Phantom Black (SM-G998BZKDSEK), Замовлення №994942

Відповідь представника «DENIKA.UA»
Дякуємо за замовлення та ваші рекомендації! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
i_am_ ilya не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці

Хотів купити: Телевізор Samsung QE65S90D

Відповідь представника «DENIKA.UA»
Дякуємо за розуміння та що дали можливість виправити ситуацію. З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Maks Naumov рекомендує цей магазин

Купив: Комплект (кермо, педалі) Genesis Seaborg 400, Замовлення №983686

Відповідь представника «DENIKA.UA»
Вдячні за замовлення та ваші рекомендації! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Чудовий магазин. Купував Кавоварку та варильну поверхню. Ціна Дуже приємна. Єдиний недолік це доставка Новою поштою (ціна доставки габаритних вантажів це Жах! В конкурентів доставка майже вдвічі дешевше)
8 січня 2025 р. Відповісти
Yaroslav Kshanovskyy рекомендує цей магазин

Купив: Духова шафа Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL, Замовлення №No987442

Відповідь представника «DENIKA.UA»
Дякуємо за замовлення та ваші рекомендації! Нам дуже приємно! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Maksim30 рекомендує цей магазин
1 січня 2025 р.

Купив: Електрична зубна щітка Oral-B Pro2 2000 Sensi UltraThin D501.513.2, Замовлення №991025

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

На Denika була сама дешева ціна на цю зубну щітку Хоча якщо додати вартість доставки та комісію при оплаті то вигода зменшується. Товар було відвантажено з Закарпаття місто Минай, тому звичайно ніяких документів я не отримав, хоча це напевно поширена практика в таких магазинах. Ціна відповідала тій що на Hotline, а відвантаження було швидким.
Відповідь представника «DENIKA.UA»
Дякуємо, що поділились досвідом звернення в наш магазин. Ваше замовлення є в базі, по запиту можемо надіслати електронний чек. З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Dasha Dmitrieva рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Купив: Планетарний міксер мт- 2508 Monte, Замовлення №989275

У магазину дуже потужна тех підтримка,все доступно,зрозуміло,швидко,професіонали!
Відповідь представника «DENIKA.UA»
Дуже приємно отримати ваш схвальний відгук про товар та роботу нашого магазину! З Новим роком Вас! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA
Alex рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Купив: Мультипіч Philips 2000 Series NA221/00, Замовлення №989383

Третий раз покупаю в этом магазине, всем доволен.
Відповідь представника «DENIKA.UA»
Цінуємо вашу довіру, дякуємо за рекомендації! З Новим роком Вас! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості DENIKA.UA