Купив: Зарядна станція Oukitel P1500E Plus (P1500EPLUS), Замовлення №KGDRCJFGN

Купив: LED лампи D1S StarLight Compact (2 шт.), Замовлення №74541

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №#024041

Купив: Портативний холодильник компресорний Alpicool TGBSW45LGP, Замовлення №HASGQRHET
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №024029

Купив: Qline AMR-1046v6 Android 13 QLED 4+64Gb 10", Замовлення №3221

Купив: Світлодіодні лампи ALed X D1S 6000K 45W XD1SD10, Замовлення №GBUJXCFTF

Купив: двостороння автосигналізація Sheriff ZX-1095 Pro, Замовлення №20451416039777

Купив: Світлодіодна Автолампа MICHI H7 5500K 75W MI LED Can, Замовлення №20451382091887

Купив: Світлодіодна Автолампа Philips H7/H18 LED 12V 16W 6000K PX26D/PY26D-1 (11972U2500CX), Замовлення № IPKUDXBGG