Відгуки про ЭЛМАГ

Юрий Мирошниченко рекомендує цей магазин
21 березня 2025 р. На модерації

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Electrolux EWH 80 Maximus, Замовлення №660682

Герасименко Александр рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 лютого 2025 р.

Купив: Блендер стаціонарний Gorenje B1400BE, Замовлення №652161

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Дякуємо, Олександр, за відгук і вибачте за плутанину із замовленням на початку. Сподіваємось, це не вплинуло на наші подальші взаємовідносини і ви звернетесь ще!
Ирина Зуева рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Willer EV80DR grand, Замовлення №ТТ000634642

Замовили в магазині. Дуже ввічливі консультанти та працівники доставки. Жодної передплати. Товар якісний та надійний. Магазин рекомендуємо
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Дякуємо, Ірина, що рекомендуєте нас. Звертайтесь ще!
Дмитро К рекомендує цей магазин
10 грудня 2024 р.

Купив: Духова шафа W90M24S1PBSS, Замовлення №641125

Детально проконсультували, швидко доставили. Рекомендую!
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Дякуємо, Дмитро, що рекомендуєте нас. Звертайтесь ще!
beat не рекомендує цей магазин
22 листопада 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція UGREEN PowerRoam 2200 (GS2200)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Вказаного товару немає в наявності. Тільки під замовлення з терміном 4 дні. І при цьому ціна не відповідає вказаній на сайті.
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Під час оновлення сайту може статися так, що ви побачите товари, які вже недоступні. У таких випадках після оновлення сторінки буде показана наступна актуальна пропозиція. Перепрошуємо за можливі незручності.
Elvira Bohomazova рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Пральна машина автоматична Candy CS4 1172DE/1-9, Замовлення №630429

Дуже сподобалося обслуговування і ціна.
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Дякуємо за відгук. Звертайтесь ще!
Ульяна Несинова рекомендує цей магазин
24 жовтня 2024 р.

Купив: Обігрівач Ardesto IH-2500-Q1S, Замовлення №ТТ000629540

Задоволена товаром та швидкістю поставки. Рекомендую
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Дякуємо, Ульяна, що рекомендуєте наш інтернет-магазин. Звертайтесь ще!
DAI рекомендує цей магазин
22 жовтня 2024 р.

Купив: Пральна машина автоматична Samsung WW70T3020BW, Замовлення №138175

Покупкою задоволений. Все сподобалось.
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Дякуємо за відгук. Звертайтесь ще!
MIF рекомендує цей магазин
17 жовтня 2024 р.

Купив: Зволожувач повітря Philips HU3918/10, Замовлення №S333133

В субботу сначала сделал заказ на тепловентилятор, потом на увлажнитель. Вентилятора в наличии не оказалось, сказали в понедельник перезвонят уточнят у разных поставщиков. И действительно перезвонили только доставка была на четверг, а я уже промониторил и нашел немного дешевле и доставку вторник к обеду. Скорректировал заказ без проблем. Увлажнитель приехал забрал - очень удобная точка выдачи с просмотром-проверкой товара.
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Спасибо, что выбрали наш интернет-магазин. Обращайтесь еще!
Roman qwer рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Посудомийна машина Whirlpool WSIC 3M27 C, Холодильник з морозильною камерою Whirlpool W7X 82O K, Замовлення №625979

Долго мониторил цены на посудомойку и холодильник, остановился на Элмаг, потому как доставка по регионам безплатная, а там где на 1000-1500 дешевте, то доставка 2500 НП на холодильник. Мне по городу доставили, расчет на месте после проверки, все ок
Відповідь представника «ЭЛМАГ»
Спасибо, Роман, что поделились своим опытом покупки. Обращайтесь еще!