Відгуки про Зубні щітки

Віталій Воловиченко не рекомендує цей магазин
10 квітня 2026 р.

Хотів купити: Електробритва чоловіча Philips Shaver Series 9000 S9976/55, Замовлення №146119

На сайті вказано - в наявності, по факту - ні.
Анастасія Нефьодова рекомендує цей магазин
10 квітня 2026 р. На модерації

Купив: гель для зубів Sunstar GUM Гель Hydral від сухості у роті 50 мл., Замовлення №145452

Тетяна Данильченко рекомендує цей магазин
8 квітня 2026 р. На модерації

Купив: Машинка для стрижки Philips QC5115/15, Замовлення №145345

Машинкою задоволені. Рекомендую цей інтернет-магазин.
Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук і Вашу рекомендацію. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Чекаємо Вас за новими покупками! З повагою, команда Зубні щітки.
Стахова Наталия рекомендує цей магазин
20 лютого 2026 р.

Купив: Насадка для електричної зубної щітки Oral-B EB20RX Pro Precision Clean White (4 шт.)., Замовлення №144313

Роблю замовлення вже не вперше в цьому магазині, тому рекомендую!
Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день, Наталія! Дякуємо, що обираєте нас знову! Для нас це найкращий комплімент. Будемо й надалі радувати вас якісним сервісом та товарами. Чекаємо Вас за новими покупками! З повагою, команда Зубні щітки.
vika user рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: - Зубна паста Протикаріозна Curaprox Enzycal Для дорослих (1450 ppm) (75 мл.) (1 шт.); - Зубна паста, Замовлення №144176

Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви скористалися послугами нашого магазина. Чекаємо Вас за новими покупками! З повагою, команда Зубні щітки.
Инна Бернадина рекомендує цей магазин
23 січня 2026 р.

Купив: Philips Sonicare HX9042/17, HX9044/17 C3 WHITE Premium Plaque Control, Замовлення №143712

Дякую, все сподобалось. Ви найкращі. Сервіс просто супер.
Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день, Інна! Дуже дякуємо за такі теплі слова! Радість клієнтів — це найкраща нагорода для нас. Завжди раді допомогти! Будемо старатися завжди бути на висоті. Чекаємо Вас за новими покупками! З повагою, команда Зубні щітки.
FBI рекомендує цей магазин
22 січня 2026 р.

Купив: Oral-B iO RB WB Radiant White Black NES006, Замовлення №143836

Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви скористалися послугами нашого магазину. Чекаємо Вас за новими покупками! З повагою, команда Зубні щітки.
Vasyl Rebresh рекомендує цей магазин
22 січня 2026 р.

Купив: Насадка для електричної зубної щітки Oral-B EB50BRX Pro Cross Action Black 4 шт., Замовлення №143688

Задоволений швідкість отримання замовлення та ціною
Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день, Василю! Дякуємо за те, що знайшли час та залишили відгук. Дуже раді, що вам сподобалась швидкість доставки та ціна. Нехай покупка тішить, будемо раді вашим новим замовленням! З повагою, команда Зубні щітки.
Alexander Z рекомендує цей магазин
21 січня 2026 р.

Купив: Міжзубні щітки Curaprox CPS 06 Start Prime, D 0,6 MM (5 шт. + 2 тримача), Замовлення №143785

Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук і Вашу рекомендацію. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і сервісом нашого магазина. Чекаємо Вас за новими покупками! З повагою, команда Зубні щітки.
Олена Діденко рекомендує цей магазин
21 січня 2026 р.

Купив: Електрична зубна щітка Philips Sonicare 4100 Series HX3689/43., Замовлення №143724

Відповідь представника «Зубні щітки»
Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви скористалися послугами нашого магазина. Чекаємо Вас за новими покупками! З повагою, команда Зубні щітки.