Купив: купували, такий товар: Ортодонтична зубна щітка Curaprox CS 5460 ULTRA SOFT ORTHO 3 поглибленням, D , Замовлення №N?135001
Хотів купити: FY1413/30, Nano-фільтр Philips FY1410/30, Замовлення №135418
Купив: Зубні щітки, Замовлення №135176
Купив: Засіб для очищення бритви Braun CCR Clean & Renew 8 шт., Замовлення №135220
Купив: Бритвені голівки Philips SH30/50, Замовлення №135030
Купив: Машинка для стрижки волосся Philips HC5130/15, Замовлення №135147
Купив: зубна паста ApaCare Ремінералізуюча зубна паста (75 мл.), Замовлення №134874
Купив: Електрична зубна щітка Oral-B iO 6 White (3 нас.) ЄС, Замовлення №134775
Купив: Насадки Oral-B Crossaction Power Антибактеріальні (для щіток B1010) (2 шт.)., Замовлення №134568
Купив: Насадка для електричної зубної щітки Oral-B EB50RX Pro Cross Action White 2 шт., Замовлення №134503