Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про ВольтМаркет

Іван Мирошніченко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 лютого 2026 р.

Хотів купити: Реле напруги ZUBR D2-63 red

Представник магазину «ВольтМаркет»
Вітаю Вас Іван. Нажаль, станом на сьогодні ми не можемо закрити замовлення, які зроблені 5-6 днів назад. Бо їх дуже багато. А ще, ми вже 3 місяці не бачимо залишків, бо фізично нема коли перераховувати склад. А ще, ми просто завалені відмовами і ремонтами, бо люди понаказували того чого їм не потрібно… с ранку до ночі в магазині черга… і всі співробітники вже ледве живі. Так, є магазин у Львові, де спокійніше, але 500 замовлень, 1000 телефонних викликів, десятки звернень по гарантії в день, він аж ніяк не одужає. Це вже крик душі… але то таке, всіх як і завжди, цікавить тільки їх замовлення
4 лютого 2026 р. Відповісти
Vitalii Naumov рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: tm-16ch1, Замовлення №558386

Сумнівався, бо раніше тут не замовляв, але вирішив спробувати. Зв'язались оперативно, відповіли на всі мої питання, по факту все отримав, без зайвих нервів.
Oleg_Tovalaev не рекомендує цей магазин
13 листопада 2025 р.

Хотів купити: Logicpower LP-2500RD

Представник магазину «ВольтМаркет»
Здравствуйте Олег. Сообщите пожалуйста нам номер Вашего заказа. На данный момент, кол-во заказов у нас, превышает наши возможности в 10 раз. Об этом указано в сообщении на нашем сайте. Но на данным момент, мы обрабатываем заказы до 21:00, и у нас нет необработанных заказов. Возможно причина именно в том что был сбой на странице. А на телефонные звонки, действительно мы в данный момент не можем отвечать, и пропущенных звонков к сожалению, около 1000 в день. Все консультанты заняты покупателями, пришедшими в магазин. Приносим извинения за неудобства, и просим исправить негативный отзыв. Надеемся на Ваше понимание...
14 листопада 2025 р. Відповісти
Вы говорите был сбой на сайте, но при этом я получил смс с таким текстом \"Замовлення 556240 прийнято. Ми зателефонуємо Вам.* Доставлено 10.11.2025 12:48 Сегодня 16.11.2025 мне так ничто ничего не ответил, даже банальной отписки, о том что товар закончился. За эти дни я неоднократно Вам звонил, писал в телеграмм где сообщение кто-то прочитал но ничего не ответил. Как сюда зайти Вы нашли время, в своем бешеном графике,а за неделю ответить на заказ нет. Отзыв удалять не буду. В момент заказа меня никто не уведомил, что мне неделю будут перезванивать. Вверху сайта висела плашка, о том что заказы могут обрабатываться с задержкой. Неделя для звонка это не задержка.
16 листопада 2025 р. Відповісти
Представник магазину «ВольтМаркет»
За цей тиждень ми проконсультували більше людей чим за останні 2 місяці. При цьому ще було тисячі замовлень і втрачених дзвінків. Перетелефонувати тисячам людей просто неможливо, ніякого ресурсу і в часу не вистачить… але покупець бачить тільки одну сторону. Нехай у вас буде стабільна напруга!
16 листопада 2025 р. Відповісти
hotliner рекомендує цей магазин
6 листопада 2025 р.

Купив: Реле напруги ZUBR D63, Замовлення №554317

Гарний магазин, має фізичні адреси для самовивозу (хоча вони і далеко від Оболоні чи метро), але товар в наявності, ціни з хотлайн актуальні, є можливість оплати через термінал кредиткою. Так тримати. Розвитку та миру
Dmitro Aleksandrovich рекомендує цей магазин
29 серпня 2025 р.

Купив: Автомобільний зарядний пристрій Master Watt Зарядное устройство 12В 5А, Замовлення №548102

Замовляв зарядний пристрій для акумулятора. Спілкування по телефону нормальне, відповіли на всі питання. Доставка Новою поштою, отримав все ціле, працює справно.
Саша Петрайчук рекомендує цей магазин
20 серпня 2025 р.

Купив: Лінійно-інтерактивний ДБЖ LogicPower LPM-U825VA (4980), Замовлення №547957

Покупал тут впервые, немного сомневался, но всё прошло хорошо. Сервис вежливый, товар соответствует описанию. Единственное — доставка могла бы быть быстрее, но это уже к перевозчику.
Коля Ярмак рекомендує цей магазин
17 липня 2025 р.

Купив: ДБЖ для роутера Voltronic DC1018P 10400mAh Black, Замовлення №547896

Заказ оформил быстро, перезвонили, всё уточнили. Посылка пришла вовремя, упаковано нормально. В целом магазин оставил хорошее впечатление.
Сергей Клевжин рекомендує цей магазин
25 червня 2025 р.

Купив: Зарядний пристрій LiitoKala Lii-100B, Замовлення №547434

Замовив зарядний пристрій LiitoKala Lii-100B у Вольтмаркет — все пройшло швидко й без проблем. Товар відправили того ж дня, упакований добре, приїхав у відмінному стані. Якщо потрібен простий і надійний зарядний для одного акумулятора — рекомендую. А Вольтмаркет — спрацювали швидко, без затримок, тому магазин також раджу.
Александр Мирский рекомендує цей магазин
22 листопада 2024 р.

Купив: NANO 20A, Замовлення №528609

Хочу подякувати магазину за відмінну консультацію при виборі зарядного пристрою (купував Професійний зарядний пристрій NANO 20) та оперативність у відвантаженні товару. Все чудово. Рекомендую до співпраці! Буду звертатися до вас ще...
Kosmich не рекомендує цей магазин
21 листопада 2024 р.

Хотів купити: дріт силовий для АКБ

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

зробив замовлення через сайт на силові дроти для АКБ, отримав смс "ми зателефонуємо вам" - за 2 дні ніхто так і не зателефонував.
Представник магазину «ВольтМаркет»
Добрий день. Вкажіть будь ласка номер замовлення, ми все перевіримо. Всі замовлення, які ми отримали, були обробленні.
21 листопада 2024 р. Відповісти
Kosmich відповів на коментар Сергей Владимирович
Заявка №538233 Передзвонили на третій день (мабуть, вже після відгуку тут) з формулюванням що не дозвонились (тільки чомусь в мене не було ні пропущених, ні смс що хтось мені не дозвонився). Якщо вам лінь обробляти маленькі замовлення, то так і скажіть, а не вигадуєте щось.
25 листопада 2024 р. Відповісти
Представник магазину «ВольтМаркет»
Добрий вечір. Ми обробляємо всі замовлення, і великі, і малі. Вам телефонували, і ваш був не в мережі, декілька разів. Після чого, замовлення було анульовано. Зараз зв‘язок працює так... що не дивно, що вам не приходиои смс про втрачені дзвінки. Просимо виправити негативний відгук, бо ми дійсно хотіли обробити ваше замовлення, і зробили все потрібне. Заздалегідь дякуємо!
25 листопада 2024 р. Відповісти