Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 27

за 6 міс 1
за 12 міс 1
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (27)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Oleksandr не рекомендує цей магазин
7 листопада 2023

Хотів купити: Активна полочна акустика ELAC Debut ConneX DCB41 (Walnut)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

Після оформлення замовлення і імейлу з підтвердженням мені зателефонував представник магазину і сказав, що ціна насправді більша на 2490 грн. До дзвінка вони також виправили вартість на своєму сайті, тож мені відмовились продавати за первинну ціну.
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрий день! Ми цінуємо наших Клієнтів, і нам шкода, що не змогли порадувати Вас бездоганним обслуговуванням. З повагою, Адміністрація магазину.
Евгений Маляревский не рекомендує цей магазин
9 червня 2021

Купив: Студійні монітори (пара) IK Multimedia iLoud Micro Monitor

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

...розгорнути
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрий день! Ми цінуємо наших Клієнтів, і нам шкода, що не змогли порадувати Вас бездоганним обслуговуванням. З повагою, адміністрація магазину.
Tanya K не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
23 грудня 2020

Купив: Ремень для акустической гитары Gaucho GST-50, Замовлення №11295

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Не сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару

долго передают почтой.
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрый день! Ваш заказ был оформлен 18/12 вечером, и отправлен 21/12/2020 в понедельник через УкрПочту. Именно этого перевозчика Вы указали при заказе товара. Сроки доставки указаны на сайте Укрпочты, 3-6 дней. Будем Рады видеть Вас в нашем магазине! Администрация магазина «Музыкант.укр».
Сергей Владимирович не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
23 липня 2020

Купив: D\'addario nyxl1046bt, Замовлення №9876

Сподобалося: відповідність ціни, асортимент

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Выбрал на сайте струны оплатил картой, два дня мне никто не звонил. Дозвонился с 10ого раза сам сказали завтра отправим. Пять дней ждал отправки в итоге 14 июля оформил возврат денег. Требовали паспортные данные адрес ФИО, паспортные данные не дал, сказали вернут без них. До сих пор жду деньги, в Вайбере где общался по поводу возврата (потому что по телефону они меня не слышат) тишина, ни кто не отвечает.
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрый день! Извините за неудобства, но некоторые товары находятся в магазине или складе в ограниченном количестве, и при условии отсутствия товара на складе в момент оплаты, магазин возвращает оплату. У Вас были изменения в заказе, поэтому нужно было время на уточнение и оформление. Для возврата оплаты необходимо написать заявление с указанием реквизитов на которые необходимо вернуть платёж, что собственно Вас и попросил сделать продавец. Все инструкции компании составлены согласно законодательства Украины. Оплаты были проведены через сервис LiqPay, и по их правилам деньги зачисляются до 3 рабочих дней. Средства мы вернули. Мы работаем над улучшением качества обслуживания и будем рады видеть Вас снова в нашем магазине! Администрация магазина «Музыкант.укр».
Деньги вернули, от магазина остался неприятный осадок, больше связываться не буду и другим не посоветую. Я думаю о заказе просто забыли ибо после того как 3 дня не было отправки я написал продавцу на что он ответил мне (подчеркиваю: я сам написал, а не со мной связались) струны были повреждены при транспортировке на почту. Как можно повредить струны в упаковке? И уже тогда я поменял заказ (та же фирма ток калибр струн другой) и после этого ещё кто знает сколько ждал отправки, но так и не дождался. Мне к тому времени как я написал на возврат, струны из другого магазина уже пришли. Вот и делайте выводы.
4 серпня 2020 Відповісти
Представник магазину «Музикант.укр»
Сергей Владимирович, есть переписка нашего менеджера с Вами в Вайбере начиная с 9/07 (8/07 был оформлен заказ). Мы каждый день писали и отвечали Вам, и не забывали о заказе. После отказа от заказа и формировании нового, нужно время на его оформление и обработку. Но Вы решили вернуть средства, что и мы сделали в установленном порядке. Мы дорожим нашими Клиентами, и нам жаль, что не смогли порадовать Вас безупречным обслуживанием. Нам важно, чтобы Вы были уверены в нас, в своем заказе, и получали удовольствие от покупки. Пожалуйста, напишите мне лично (hr@musician.ua), если будете делать новый заказ, и я буду рада лично его проконтролировать. С уважением Наталия, Административный менеджер "Музыкант.укр"
5 серпня 2020 Відповісти
Вы не поверите, но у меня тоже есть переписка в Вайбере. https://ibb.co/4NJ2tQV https://ibb.co/TYQ4bvk https://ibb.co/jRFgzSy https://ibb.co/bFF0qPC
5 серпня 2020 Відповісти
Показати всі коментарі
Mihail Deynega не рекомендує цей магазин
18 липня 2020

Купив: Укулеле Korala PUC-30-016

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Не сподобалося: асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

...розгорнути
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрий день! Ми цінуємо наших Клієнтів, і нам шкода, що не змогли порадувати Вас бездоганним обслуговуванням.
cranoxy не рекомендує цей магазин
12 липня 2020

Купив: Наушники Berringher HPS3000

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

...розгорнути
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрый день! По поводу доставки Вас предупреждал менеджер в телефонном режиме. Мы работаем над улучшением качества обслуживания и будем рады видеть Вас снова в нашем магазине! Администрация магазина «Музыкант.укр»
Valentyn Dobrovinskyi не рекомендує цей магазин
27 березня 2020

Купив: Адаптер ZOOM MA-2, Замовлення №8448

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

...розгорнути
Відповідь представника «Музикант.укр»
Доброго дня Шановний Клієнт! Прошу зауважити та внести декілька правок у Ваше повідомлення. Ви оформлювали замовлення на нашому ресурсі ТРИ рази: 1. 23-03-2020, 00:53:35 - Ви вказали некоректний номер телефону. Менеджер написав Вам на пошту лист. 2. 23-03-2020, 19:55:55 - скасовано, як дубль третього (магазин працює до 19:00) 3. 23-03-2020, 22:44:23 - прийнято у роботу 09:06 ранку 24.03.2020 Замовлення Ви забрали 26.03.2020 на НП о 18:28:23. Оскільки зараз режим Карантину, ми працюємо тільки з перевізниками - Нова Пошта. При оформлені замовлення на нашому сайті, Ви погодились зі всіма умовами доставки та оплати. Так, у нас дійсно доставка коштує 50 грн. Якщо Ви були не згодні з цим, потрібно було платити за доставку, окремо, при отриманні замовлення у відділені НП Стосовно чека - ми продублювали Вам електронною поштою. Таким чином, Ви отримали своє замовлення у вказаний термін. Наразі, прошу взяти до уваги всі деталі угоди і зробити правильний висновок. Дякуємо за те, що вибрали нашу компанію, будемо раді працювати для Вас. Адміністрація магазину «Музикант.укр».
vital1 рекомендує цей магазин
28 грудня 2019

Купив: Джамбе, Замовлення №7232

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Очень доволен магазином покупкой. Большой ассортимент, лучшие цены, бесплатна доставка. Спасибо!
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрый день! Спасибо за положительный отзыв! Нам важно знать, что Вы остались довольны качеством наших товаров и обслуживанием. Будем Рады видеть Вас снова в нашем магазине! Администрация магазина «Музыкант.укр».
lubastaskevic не рекомендує цей магазин
20 грудня 2019

Купив: Синтезатор SA-78

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

...розгорнути
Відповідь представника «Музикант.укр»
Добрый день! Согласно документам Вы получили товар НП 22/12/2019. По поводу долгой доставки Вас предупреждал менеджер в телефонном режиме, а именно, вопрос был в Вашем месте проживания, куда Перевозчик делает доставку при сборе нескольких посылок одновременно. Мы работаем над улучшением качества обслуживания и будем рады видеть Вас снова в нашем магазине! Администрация магазина «Музыкант.укр».
Константин Ши. не рекомендує цей магазин
28 листопада 2019

Хотів купити: Цифровий оптичний аудіокабель FO03TT

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Предложение на сайте не соответствует наличию. Ответ менеджера - "К сожалению нет. Очень спрашиваемая позиция" Так зачем размещать "очень спрашиваемые", но отсутствующие товары ?
Відповідь представника «Музикант.укр»
Шановний Клієнт, приносимо вибачення за затримку постачання товарів та запевняємо, що в майбутньому докладемо всіх зусиль, щоб уникнути таких неприємних ситуацій.