Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB 5G Graphite (SM-X216BZAE), Замовлення №101157
Купив: Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Ultra, Замовлення №95108

Купив: oneplus13 cn, Замовлення №93810

Купив: Смартфон OnePlus Nord 4 12/256GB Obsidian Midnight, Замовлення №93876

Купив: Смартфон Motorola Edge 50 Pro 12/512GB Black Beauty, Замовлення №Замовлення по телефону

Купив: Смартфон Xiaomi 14T 12/512GB Titan Black, Замовлення №92222

Купив: Портативна колонка JBL Go 4 Purple (JBLGO4PUR), Замовлення №92149

Купив: Смартфон Google Pixel 9 Pro 16/128GB Obsidian, Смартфон Google Pixel 9a 8/128GB Obsidian, Замовлення №№91175

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №Замовлення №90578

Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle Paperwhite 12th Gen. 2024 16Gb Raspberry, Замовлення №90833