Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Green, Замовлення №Замовлення №89801
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, фіскальний чек
Купив: Смартфон Xiaomi 14T 12/256GB Lemon Green, Замовлення №Замовлення №89870
Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm Black (SM-R960NZKA), Замовлення №89782
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Планшет Blackview Active 10 Pro 12/512GB LTE Black, Замовлення №89969
Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №90059
Купив: Квадрокоптер DJI Mini 4 Pro Fly More Combo DJI RC 2 (CP.MA.00000735.01), Замовлення №90150
Купив: Xiaomi 14, Замовлення №90149
Купив: Samsung S24 12/256, Замовлення №88628
Купив: Samsung Galaxy s25 ultra, Замовлення №89076
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Titanium Jadegreen (SM-S938BZGG), Замовлення №№88680