Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про China-Gadgets

Микола Самарський рекомендує цей магазин
1 жовтня 2025 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB 5G Graphite (SM-X216BZAE), Замовлення №101157

Kreuzer рекомендує цей магазин
19 червня 2025 р.

Купив: Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Ultra, Замовлення №95108

Відповідь представника «China-Gadgets»
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого магазину! Ми дуже цінуємо, що ви вже багато років з нами — це найкраще підтвердження нашої стабільності та чесності. ? Раді, що самокат повністю відповідає вашим очікуванням. Ми дійсно продаємо європейську версію з поворотниками, і завжди відкрито надаємо фото перед відправкою, щоб ви були впевнені у виборі. Відправка в день замовлення — це наша стандартна практика, тож приємно, що ви це оцінили. Щодо фіскального чека — він був автоматично надісланий вам на вказану електронну пошту після оформлення та обробки замовлення. Якщо не знайдете — перевірте папку “Спам” або напишіть нам, і ми продублюємо. Бажаємо приємних поїздок та чекаємо вас знову!
Евгений Батраков рекомендує цей магазин
5 червня 2025 р.

Купив: oneplus13 cn, Замовлення №93810

Телефон привезли на дом. Работает без нареканий. Покупкой доволен
Відповідь представника «China-Gadgets»
Щиро дякуємо за ваш відгук та замовлення №93810! Раді, що ви залишилися задоволені як самою покупкою, так і рівнем нашого сервісу. Ми цінуємо вашу довіру та завжди прагнемо зробити процес покупки максимально зручним — від оформлення до доставки прямо додому. Нехай ваш OnePlus 13 служить надійно та дарує лише позитивні враження! ? З повагою, команда China-Gadgets.com.ua
Borgo рекомендує цей магазин
5 червня 2025 р.

Купив: Смартфон OnePlus Nord 4 12/256GB Obsidian Midnight, Замовлення №93876

Заказывал телефон. Позвонил, получил нормальную, внятную консультацию. После этого оформил заказ . Через два дня он приехал. Все прошло быстро и гладко. Рекомендую.
Відповідь представника «China-Gadgets»
Щиро дякуємо за ваш відгук та замовлення №93876! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашого сервісу — від консультації до доставки. Раді, що Nord 4 12/256GB Obsidian Midnight виправдав очікування, а процес покупки був комфортним та швидким. Дякуємо за рекомендацію — це найкраща нагорода для нашої команди! З повагою, команда China-Gadgets.com.ua
Kingracer рекомендує цей магазин
30 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Motorola Edge 50 Pro 12/512GB Black Beauty, Замовлення №Замовлення по телефону

Дуже швидка доставка, найнижча ціна на версію смартфона з NFC, все було дуже зручно і швидко, дякую!
Відповідь представника «China-Gadgets»
Щиро дякуємо вам за високу оцінку нашої роботи та за те, що обрали саме нас! Раді, що ви залишилися задоволені швидкістю доставки, умовами замовлення та ціною на смартфон Edge 50 Pro з NFC. Ми постійно працюємо над тим, щоб забезпечити нашим клієнтам найкращі умови — як за сервісом, так і за ціною. Нехай новий смартфон дарує лише позитивні враження та працює на всі 100%! З повагою, команда China-Gadgets.com.ua
Rampik рекомендує цей магазин
7 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi 14T 12/512GB Titan Black, Замовлення №92222

Рекомендую цей магазин , перші 2 смартфони купив тут ще у 2019р які прослужили мені більше 5 років. В цьому році купив новий мі 14т , все прийшло швидко та якісно. Дякую хорошим продавцям ,менеджерам цього магазину, за хорошу роботу .
Відповідь представника «China-Gadgets»
Щиро дякуємо вам за такий теплий та змістовний відгук! ? Нам надзвичайно приємно, що ви знову обрали наш магазин і залишилися задоволені як якістю обслуговування, так і самим товаром. Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди. Бажаємо, щоб новий Xiaomi 14T служив вам не менше, ніж попередні моделі ? Завжди раді вас бачити серед наших постійних клієнтів! З повагою, команда China-Gadgets.com.ua
ivan rescuer рекомендує цей магазин
7 травня 2025 р.

Купив: Портативна колонка JBL Go 4 Purple (JBLGO4PUR), Замовлення №92149

Відповідь представника «China-Gadgets»
Дякуємо за ваш відгук та замовлення! Раді, що більшість аспектів покупки — ціна, наявність, швидкість відвантаження та фіскальний чек — залишили у вас позитивне враження. Щодо повернення товару — шкодуємо, що виникли труднощі. Ми завжди прагнемо зробити цей процес максимально прозорим та зручним. Якщо маєте конкретні зауваження або ситуацію, яка потребує нашої уваги, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми відкриті до діалогу та вдосконалення. Дякуємо, що обрали China-Gadgets.com.ua! З повагою, команда підтримки клієнтів.
Карина Минина рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 Pro 16/128GB Obsidian, Смартфон Google Pixel 9a 8/128GB Obsidian, Замовлення №№91175

Дякую за оперативну доставку, покупка була вдалою)
Відповідь представника «China-Gadgets»
Дякуємо за замовлення №91175 та приємний відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Завжди до ваших послуг З повагою, Команда China-Gadgets.com.ua
Denys Ivasenko рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №Замовлення №90578

Угода пройшла успішно. Все на найвищому рівні
Відповідь представника «China-Gadgets»
Щиро дякуємо за замовлення №90578 та довіру до нас! Раді, що зарядна станція DELTA 2 виправдала очікування, а сервіс був на висоті. Працюємо далі — для вас ?? З повагою, Команда China-Gadgets.com.ua
Valentina Naumchuk рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle Paperwhite 12th Gen. 2024 16Gb Raspberry, Замовлення №90833

Швидкий зворотній зв’язок, грунтовна консультація, швидка відправка
Відповідь представника «China-Gadgets»
Дякуємо за замовлення №90833 та теплі слова! Раді, що Kindle Paperwhite та сервіс залишили приємне враження. Завжди готові допомогти з вибором і швидко відправити бажане З повагою, Команда China-Gadgets.com.ua