Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Motorola Moto G54 12/256GB NFC Mint Green Global UA (PB0W0008RS), Замовлення №48101
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 6/128GB Midnight Black, Замовлення №48063
Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Power Bank 20000mAh Bipow Pro Digital Display PD 22.5W Black (PPBD030001, PPBD2-2022), Замовлення №106652
Купив: Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A400s, Замовлення №Замовлення №47336
Купив: silicone case full camera для xiaomi redmi note 13 pro, Фитнес-браслет Xiaomi Smart Band 9 Midnight Black Global (BHR8337GL), Замовлення №250824
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Смартфон ZTE nubia Neo 8/256GB Black, Замовлення №45850
Хотів купити: Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/128GB Star Blue
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Realme c 25s
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Wi-Fi роутер TP-Link TL-WR840N
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A10s 2019 SM-A107F 2/32GB Red (SM-A107FZRD)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі