Купив: SAFE 11 plus, Стабілізатори напруги: Voltok Safe 11 plus, Замовлення №99097

Купив: Элекс Engineering Ампер У 12-1/32 v2.1, Замовлення №замовлення 98950
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Стабілізатори напруги: Voltok Safe 15, Замовлення №25122340396734

Хотів купити: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-8K-SG01LP1-EU WiFi
Купив: Електроскутер YADEA Y1S, Замовлення №2025082793410
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купив: Інвертор Deye SUN та Акумулятор для ДБЖ Deye, Замовлення №94275
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Стабілізатор напруги Voltok Safe 15 plus, Замовлення №2025061392853
Купив: Садовий подрібнювач Скиф WS-4100, Замовлення №2025033192161
Купив: LogicPower LP-W-17000RD, Стабілізатор напруги , Замовлення №91633
Купив: Інверторний комбінований генератор (газ-бензин) Champion C4500iS DF (53001i-UA), Замовлення №89468