Відгуки про Кран ОК

458ymqg7v6 не рекомендує цей магазин
28 лютого 2025 р.

Купив: Набір для підключення переливу мийки і подрібнювача харчових відходів FRANKE 112.0277.144, Замовлення №161673

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Мені нарахували вартість доставки 2 рази, тобто сума замовлення включала вартість доставки і ще додатково я заплатив за доставку на новій пошті.
Відповідь представника «Кран ОК»
Вітаємо! Згідно з нашою згенерованою товарно-транспортною накладною "Нова Пошта", платником доставки являємось ми. Можливо, ви плутаєте це з комісією за накладений платіж у розмірі 20грн + 2% (це комісія, яку стягує перевізник за переказ грошей), яку ми не сплачуємо і про яку оператор попереджав при оформлені замовлення накладним платежем. Якщо ви справді сплатили доставку, зверніться до нашого кол-центру, щоб ми розібралися в ситуації та відшкодували вартість переплаченої доставки.
Dmargo рекомендує цей магазин
23 лютого 2025 р.

Купив: GROHE SKATE COSMOPOLITAN 37535GN0, Замовлення №158317

Igor Gorodnyuk не рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р.

Купив: Душовий шланг Hansgrohe Metaflex 28264000, Замовлення №161254

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Товар прийшов у не повній комплектності
Відповідь представника «Кран ОК»
Вітаю, Ігорю, Шкодуємо, що у вас виник негативний досвід при покупці товару. Будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб уточнити, що саме не було в комплекті, і ми допоможемо вирішити це питання.
Сергій Богославець рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Перемикачі режимів (дивертор) для змішувача IMPRESE, Замовлення №161131

Alex Oleynick рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Смеситель для ванны и душа GROHE SWIFT QUICKFIX 24335001, Замовлення №160992

Продукція оригінальна Обслуговування швидке та якісне Рекомендую
Людмила Синеокая рекомендує цей магазин
11 січня 2025 р.

Купив: Душевая система Qtap Gemini черный матовый QT51103KNG, Замовлення №160669

Замовляла душеву систему по 100% передплаті, отримала згідно заявлених термінів (попала на новорічні свята і відправка була вже після свят, про що менеджер повідомив відразу). Ще не встановлювали, тому про якість товару поки що нічого не скажу.
Олег А рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: Картридж керамічний 46 мм GROHE 46048000, Замовлення №#160743

Обслуговування супер
voytolovsky рекомендує цей магазин
14 грудня 2024 р.

Купив: Сифон для раковини KRONER C965, Донний клапан з переливом KRONER C962-1, Замовлення №160339

Не вперше купую в цьому магазині. Конкурентні ціни, швидке обслуговування. Рекомендую.
Наталья Николаевна рекомендує цей магазин
15 серпня 2024 р.

Купив: Кутовий вентиль підключення 1/2 Tau Genebre, Замовлення №157851

Ірина Бисага рекомендує цей магазин
1 серпня 2024 р.

Купив: Дозатор миючого засобу DEANTE ASTER ZZZ_R0DD, Замовлення №157437

Дякую за пророблену і оперативну роботу! Магазин кранОк ви молодці! І люди які там працюють просто суперові!!дозатор який я замовила в різний ідеально підійшов під колір крану!