Купив: Набір для підключення переливу мийки і подрібнювача харчових відходів FRANKE 112.0277.144, Замовлення №161673
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Купив: GROHE SKATE COSMOPOLITAN 37535GN0, Замовлення №158317
Купив: Душовий шланг Hansgrohe Metaflex 28264000, Замовлення №161254
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: Перемикачі режимів (дивертор) для змішувача IMPRESE, Замовлення №161131
Купив: Смеситель для ванны и душа GROHE SWIFT QUICKFIX 24335001, Замовлення №160992
Купив: Душевая система Qtap Gemini черный матовый QT51103KNG, Замовлення №160669
Купив: Картридж керамічний 46 мм GROHE 46048000, Замовлення №#160743
Купив: Сифон для раковини KRONER C965, Донний клапан з переливом KRONER C962-1, Замовлення №160339
Купив: Кутовий вентиль підключення 1/2 Tau Genebre, Замовлення №157851
Купив: Дозатор миючого засобу DEANTE ASTER ZZZ_R0DD, Замовлення №157437