Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer C64, Замовлення №57447

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №11779

Купив: Фотопапір для камери Fujifilm Instax Square 2х10 (16921634), Замовлення №53344

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Square SQ1 Terracotta Orange (16672130), Замовлення №53338

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Proove Hyperion 10000mAh 20W Purple (PBHP15020009), Замовлення №53425

Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №11917

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 (MXP63), Замовлення №11944

Купив: Бездротовий модуль CarPlay Hoco HU1 Way car wireless CarPlay adapter Gray, Замовлення №52616

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro 12/512GB Midnight Black, Замовлення №53882

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 5G 6/128GB Midnight Black, Замовлення №52624