Відгуки про Топ-Електроніка

Олександр Ка не рекомендує цей магазин
8 січня 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Google Pixel 9 12/128GB Obsidian, Замовлення №6567

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не рекомендую!!! Робив замовлення, і телефонував я їм сам, але повний інор!!!
Юлія Хмарук рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон OnePlus 13R 12/256GB Nebula Noir, Замовлення №Не пам'ятаю:)

При замовленні виникли деякі питання, менеджер моментально все пояснив, зробили необхідні фото. Швидке відправлення, враховуючи ситуацію зі світлом, зробили чек без затримок. Телефон був у фабричній плівці. Сподіваюся, що працюватиме без нарікань. Дякую, що працюєте
Alexander Yuschenko рекомендує цей магазин
21 жовтня 2025 р.

Купив: OnePlus Ase 3pro та OnePlus watch 3 , Замовлення №6277

Бажаю всім козацького та непохитного! як на мене магазин дуже хороший та перспективний. придбав у ньому вже два гаджета. ціни, наявність товарів в магазинах однакова +-. Але найголовніше що є в цьому магазині, це ставлення до покупців. Воно безцінне. саме цим мені і сподобався цей магазин. Бажаю процвітання цьому магазину! Так тримати!
Denis Soldatov не рекомендує цей магазин
30 вересня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/128GB Awesome Graphite (SM-A566BZKA), Замовлення №6227

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Пришлось отказатся от товара, пломба открыта (но это было логично) отказался из за того что куплен телефон был в июле в Сингапуре ... что достаточно давно от 29 сентября а так же на задней панели не было стандартных маркировок кроме надписи самсунг (я уже когда то повелся на такую панель заднюю оказалось телефон вскрывался - не стал рисковать)
Pontorezy рекомендує цей магазин
26 вересня 2025 р.

Купив: Смартфон Nothing Phone (3) 16/512GB Black, Замовлення №6191

Рекомендую цей магазин та продавця з Вайберу придбав по 100 % передплаті на карту, товар відправили швидко та гарно запакували в бампер від падінь
Валерий Присяжнюк рекомендує цей магазин
27 серпня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray (SM-L705FDAA), Замовлення №Замовлення 5981

Igor Babich не рекомендує цей магазин
26 серпня 2025 р.

Хотів купити: Навушники TWS Apple AirPods Pro (MWP22)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Відображає не актуальну ціна і сумніви до оригіналу товару
Анатолій Рамський рекомендує цей магазин
23 липня 2025 р.

Купив: Смартфон Sony Xperia 10 VI 8/128GB Black, Замовлення №?

Dmitry Khlan рекомендує цей магазин
22 липня 2025 р.

Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition 12th Gen. 2024 32Gb Metallic Black, Замовлення №1720

Товаром задоволений. Гарний магазин
Oleksandr Shpytal рекомендує цей магазин
22 липня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 12/256GB Silver Shadow (SM-S931BZSG), Замовлення №41532