Купив: Блок розеток 220в 19 1U 8 розеток з вимикачем без кабелю, 220В, алюмінієвий корпус, чорний (WT-2261A, Замовлення №74108
Купив: KD-C19, Роз’єм вилка розбірна, C19, 16A (KD-C19), Замовлення №№73991
Купив: Муфта оптична Crosver FOSC-MB338/24-1-12-9SC, Замовлення №73926
Купив: Модуль Keystone RJ45 UTP, кат.5е,вузький,Toolless , Замовлення №73692
Купив: Шнур оптичний з\'єднувальний (патч корд) SC-SC з кабелю FTTH (сталь) 250м, Замовлення № 73530
Купив: Блок розеток 220в 19 1U 8 розеток з вимикачем без кабелю, 220В, алюмінієвий корпус, чорний (WT-2261A, Замовлення №73571
Купив: Монтажна шафа настінна CSV Серверный настенный шкаф 18U 450 (1845-А-ШН), Замовлення №73541
Купив: 73844, Адаптер з’єднувач RJ-45 UTP Cat.6, Замовлення № 73844
Купив: Оптична пачт-панель, Патч корд, Замовлення №73784
Купив: Заглушки, Серверні полиці , настінне кріплення Gembird WM-55ST-03, Замовлення №73855