Відгуки про EServer.ua

Виктор Кожевник рекомендує цей магазин

Купив: Патчкорд SC/APC-SC/APC SM 10м Simplex Slim, Замовлення №93036

Купував патч-корд, все відправили вчасно та швидко, товар якісний. Швидкість передачі чудова
Артем Кузнецов рекомендує цей магазин

Купив: Перехідник DVI 24+5pin to VGA Atcom (11209), Замовлення №92941

Michael Doroshenko рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р. На модерації

Купив: Патч корд (duplex) LC - LC (MM, 50/125, OM3 LSZH) 10м (чорний LSZH) EServer, Замовлення №93070

Максим Каминский не рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р.

Хотів купити: Кабель віта пара , Замовлення №93028

Дуже гарний магазин, швидко передзвонили і уточнили данні. Шкода що товар так і не вислали:-)
Відповідь представника «EServer.ua»
Вибачте за незручності! За Вами закріплена безкоштовна відправка на наступне замовлення! Щиро надіємось на розуміння.
Sed рекомендує цей магазин
7 березня 2026 р.

Купив: Сітєве обладнання, Замовлення №Замовлення №92581

Сергей Гончаренко рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Стриппер для оптоволоконних кабелів Pro\'sKit 8PK-326, Замовлення №92652

Одразу повідомили про замовлення та вказали терміни відвантаження, швидко надіслали, ціна співпадала, питань небуло ні до сервісу ні до товару.
Alex Al'ohin рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Купив: Гільза 60мм, діаметр 1.5мм, упаковка 100шт., EServer, Шнур оптичний з\'єднувальний (патч корд) LC - LC 3м, Шнур оптичний з\'єднувальний (патч корд) SC - SC 3м, Замовлення №92531

купував на сайті компоненти для оптичного зв'язку, по-перше гарна ціна та відповідна якість, що сподобалось. швидко прийняли та обробили замовлення, оперативно відправили, що дуже порадувало. рекомендую до покупок
Андрей Плотников рекомендує цей магазин
25 лютого 2026 р.

Купив: Rbgpon-con-hp, Замовлення №92437

Все дуже якісно упаковано, прикріплено документами, товар новий, гарне обслуговування. Буду купувати у Вас і надали. Дякую
Олександр рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Патчкорд литий FTP RJ45 10м кат. 5Е Розетка настінна для 2хRG45 без модулів KeyStone Модуль KeyStone, Замовлення №91184

Все що потрібно знайшов в одному місці. Ввічливий персонал. Приємно здивований цінами. Надалі обладнання буду замовляти тут. Рекомендую!
polega рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Медіаконвертер RayBridge SFP 10/100/1000Mb (AFT-9000S) , Замовлення №91229

Знайшов у них те, що шукав, за найдешевшою ціною.