Відгуки про КлімаТрон

Benjamin рекомендує цей магазин
5 листопада 2025 р. На модерації

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №10026447

Магазин приємно здивував рівнем обслуговування. Доставка прийшла навіть швидше, ніж очікував. Товар оригінальний, якість відмінна.
Валентин Кушнір рекомендує цей магазин
29 жовтня 2025 р.

Купив: Спліт-система AUX Q-Smart Eco AUX-09QG, Замовлення №10026335

Дякую, за допомогу у виборі, чітко пояснили різницю, розвіяли всі сумніви
Оксана рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Купив: спліт-система AUX Q-Smart Plus AUX-09QC, Замовлення №10026193

Один із найкращих магазинів техніки на сьогодні. Великий вибір, часті знижки, приємний сервіс. Доставка без проблем прямо додому. Рекомендую!
Іван Шаповал рекомендує цей магазин
4 жовтня 2025 р.

Купив: Fujico FMA-09HRDN8, Замовлення №10025869

Отримав кваліфіковану консультацію, усе доступно пояснили. Купівлею і обслуговуванням повністю задоволений.
Лариса Черненко рекомендує цей магазин
27 вересня 2025 р.

Купив: Спліт-система AUX Q-Smart Eco AUX-12QG, Замовлення №10025772

11.09.2025 придбала AUX Q-Smart Eco Відчувала сервіс для клієнта.
Priluki Ukraine рекомендує цей магазин
17 вересня 2025 р.

Купив: SkyLux SK-07CDI, Замовлення №10025614

Дуже приємно вражений покупкою в цьому магазині! Широкий вибір товарів, доступні ціни та уважне обслуговування. Замовлення оформлюється швидко, доставка – без затримок. Окрема подяка персоналу за ввічливість і готовність допомогти. Обов’язково повернуся ще раз і рекомендуватиму друзям!
Яна Шульга рекомендує цей магазин
12 вересня 2025 р.

Купив: спліт-система AUX Q-Smart Plus AUX-18QC, Замовлення №10025729

Дуже сподобалось, як швидко відправили замовлення. Кур’єр подзвонив завчасно, і я отримала покупку без жодних клопотів.
Shuba Larisa рекомендує цей магазин
10 вересня 2025 р.

Купив: спліт-система OLMO EDGE DELUXE OSH-09FRH3, Замовлення №10025666

Дуже сподобалось ставлення до клієнта, буду повертатися
Ілля Козак рекомендує цей магазин
4 вересня 2025 р.

Купив: Спліт-система AUX C-Smart AUX-09CAA, Замовлення №10025507

Ціни приємно здивували, набагато вигідніше, ніж у торгових центрах.
Костянтин Гончар рекомендує цей магазин
22 серпня 2025 р.

Купив: Спліт-система Samsung WindFree AR09BXFAMWKNUA, Замовлення №10025361

Задоволений магазином. Переважно роблю замовлення в інтернеті і за кілька днів забираю на місці.