Відгуки про My Cloud Store

4 березня 2026 р.

Купив: iPhone 17 256GB Black (MG6J4), Замовлення №001520

Вікторія Дикун рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 11 GPS 46mm Jet Black Alu. Case w. Black S. Band - M L (MEUX4), Замовлення №475

Купила тут смарт годинник епл. Оформили все по телефону буквально за мить. Через пів годин забрала годинник з магазину. Все добре, повний комплект, гарантію надали.
Jenya Lavrinets рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Midnight (MLPF3), Замовлення №399

дуже задоволений покупкою - магазин без проблем
Наталия Беляева рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB Sage (MG6N4), Замовлення №458

все добре, можна довіряти і купувати
Anastasiia12 рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 11 GPS 42mm Rose Gold Alu. Case w. Light Blush S. Band - S/M (MEU04), Замовлення №464

Marina Nasadyk30 рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №416

Дуже ціную магазини, які викладать правдиву інформацію на сайт і потім немаю типу ой ціна змінилась чи у наявності немаю чи ще чого. Дякую, буду у вас ще замовляти.
Представник магазину «My Cloud Store»
Дякуємо Вам за теплі слова про нашу компанію. Для нас дуже важливо щоб наявність і ціна завжди відповідала заявленій на сайті.
16 лютого 2026 р. Відповісти
Nikolaevna рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №472

рекомендейшн від мене
Чутка Вероніка рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 256GB Black (MYEE3), Замовлення №521

оригінальний айфон, з номером і пломбою, забрала особисто з магазину, тому мала змогу одразу перевірити вірність моделі і колір (хоча і так було зрозуміло, що тут кота у мігку не підсунуть)
Представник магазину «My Cloud Store»
Дякуємо Вам за купівлю в нашій компанії і довіру до нас. В MyCloudStore тільки оригінальна техніка Епл,
10 лютого 2026 р. Відповісти
Сергей Кузьменко (лучшие клипы и музыка) рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight Alu. Case w. Midnight S. Band - M/L (MEHQ4), Замовлення №400

Накраща ціна! Доставка навіть раніше , ніж очікував. Навушники оригінальні, перевірив по реєстру. Є чек, гарантія.
Представник магазину «My Cloud Store»
Дякуємо Вам завідгук. В МайКлаудСторе завжди одні Із самих демократичних цін. Ми намагаємося зробити так, щоб наші клієнти купували оригінальний товар за найнижчими цінами на ринку.
10 лютого 2026 р. Відповісти
Den7en рекомендує цей магазин
7 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №008801