Відгуки про Інтернет магазин OpenShop

Костя Долецький рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Пароочисник Karcher SC 4 EasyFix Plus (1.512-640.0), Замовлення №42740

Дуже оперативно обробили замовлення, відправили наступного дня. Все дуже швидко та якісно. Товар як в описі, комплектація відповідає. Рекомендую магазин
dante_forever рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Ніж Morakniv Eldris Neck Knife Orange (13502), Замовлення №123926

купував цей ніж на подарунок другові за два дні до дня народження. хвилювався, що його не встигнуть доставити. обдзвонив багато магазинів. в цьому магазині менеджер відповів на всі питання і навіть не полінився уточнити деяку інформацію у поставщиків. головне, що посилка приїхала в обіцяний термін, що мені було найважливіше. продавець відправив її в той самий вечір, коли я зробив оплату. робота менеджера мене приємно вразила. рекомендую всім цей магазин
Eugene K рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC200PL, Замовлення №123556

Alex Shevchuk рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Mi Robot Vacuum S10 White, Замовлення №123029

Дуже оперативно відправили. Дякую.
Рома Шишка рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Електронна книга з підсвічуванням PocketBook 634K3 Verse Pro Color StormySea (PB634K3-1-CIS, PB634K3-1-WW), Замовлення №122787

Дмитрий Егоров рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення №122871

Дуже якісне обслуговування та ввічливий менеджер. Відвантажили замовлення у день оплати, надали усю необхідну інформацію з приводу перерахунку оплати з мінімальною комісією. Рекомендую цей магазин.
Каріна Бас рекомендує цей магазин
11 березня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №122410

Замовляю уже вдруге у цьому магазині зарядні станції для війська. Завжди задоволена швидкою комунікацією, та відправкою.
Dmitry G. не рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Хотів купити: Навушники без мікрофону Sennheiser HD599

Неактуальное наличие
Відповідь представника «Інтернет магазин OpenShop»
Доброго дня, уточніть будь ласка номер замовлення
122840
11 березня 2025 р. Відповісти
RUMATA8 _ рекомендує цей магазин
9 березня 2025 р.

Купив: Смартфон ZTE REDMAGIC 10 Pro 12/256GB Shadow, Замовлення №122473

Степан С. рекомендує цей магазин
1 березня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Google Pixel Buds Pro 2 Hazel, Замовлення №121928

Відповідь представника «Інтернет магазин OpenShop»
Доброго дня, Дякуємо вам за вибір OpenShop та за позитивний відгук! Радий чути, що навушники Pixel Buds Pro 2 повністю відповідають вашим очікуванням. Нехай дарують чудовий звук і комфорт у використанні!