Купив: Антидождь TURTLE WAX CLEARVUE RAIN REPELLENT 52887/FG7704 300мл, Замовлення №307
Купив: LED лампа MLux Black Line H4/H19 55Вт 5000К (2шт.), Замовлення №814
Купив: Омыватель зимний AUTO DRIVE Winter Screenwash Bubble Gum -22°C AD0124 4л, Замовлення №38
Купив: Кабель акустичний Ground Zero GZSC 2-1.50X, Замовлення №807099
Купив: Коаксиальная акустическая система Ground Zero GZIF 6.5, Замовлення №517
Купив: LED лампа ALED H4 40W 6000K RH4STR2 (2 шт.), Замовлення №408
Хотів купити: Ножний насос CarLife FP 841
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Ножний насос CarLife FP 841, Замовлення №№598920
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Мото аккумулятор Yuasa 6СТ-10 (YT12B-BS), Замовлення №385005
Купив: Магнітола phantom DVA-7910, Замовлення №048873
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару