Хотів купити: Shell HELIX ULTRA 5W-30
Купив: LED лампа Philips H4 Ultinon Pro9200 +400% 11342U92X2 (2 шт.), Замовлення №32891
Купив: Ксеноновая Автолампа Osram D1S Xenarc Classic 35W 4150K (66140CLC), Замовлення №00000
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару

Купив: Чехлы (майки) для переднего сиденья, серые (Kioki), Замовлення №1291822
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити: Сонцезахисна шторка Elegant EL 100 533 109458, Замовлення №099251

Купив: Антидождь TURTLE WAX CLEARVUE RAIN REPELLENT 52887/FG7704 300мл, Замовлення №307

Купив: LED лампа MLux Black Line H4/H19 55Вт 5000К (2шт.), Замовлення №814

Купив: Омыватель зимний AUTO DRIVE Winter Screenwash Bubble Gum -22°C AD0124 4л, Замовлення №38

Купив: Кабель акустичний Ground Zero GZSC 2-1.50X, Замовлення №807099

Купив: Коаксиальная акустическая система Ground Zero GZIF 6.5, Замовлення №517