Відгуки про AutoBaza-avtozvuk.ua

Petro рекомендує цей магазин
26 лютого 2025 р.

Купив: Антидождь TURTLE WAX CLEARVUE RAIN REPELLENT 52887/FG7704 300мл, Замовлення №307

Хороший магазин, всегда здесь покупаю, и доставка быстрая, это для меня важно, постоянно все в последний момент)) Огромное спасибо! Отличное средство стоит своих денег.
Фил рекомендує цей магазин
23 лютого 2025 р.

Купив: LED лампа MLux Black Line H4/H19 55Вт 5000К (2шт.), Замовлення №814

З менеджерами приємно спілкуватися, обслуговування непогане, швидко передзвонили, перше враження дуже позитивне. Ціни середні, я сказав би на рівні конкурентів. Лампи якісні, нічого поганого сказати не можу. Окреме дякую за швидку доставку. Звертатимусь ще.
Starik42 рекомендує цей магазин
16 лютого 2025 р.

Купив: Омыватель зимний AUTO DRIVE Winter Screenwash Bubble Gum -22°C AD0124 4л, Замовлення №38

Магазин порадовал, доставка вовремя, как и обещали. Спасибо
Артём Догонов не рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Кабель акустичний Ground Zero GZSC 2-1.50X, Замовлення №807099

Кабель надійшов з прихованими пошкодженнямм які при отриманні виявити було неможливо. На претензію відповідь, що ніхто не винен, вони не знають як виникли ці пошкодження. Треба було перевіряти краще при отриманні. А якби я замовив 100 метрів бухту, мені всі 100 метрів требв було б ретельно перевірити? Питання нія не вирішили. Тож не раджу!
Rapidex рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Коаксиальная акустическая система Ground Zero GZIF 6.5, Замовлення №517

Швидко, зручно і головне товар класний. Проблем не було.
Никита Пшонка рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: LED лампа ALED H4 40W 6000K RH4STR2 (2 шт.), Замовлення №408

Заказывал на этом сайте впервые. С доставкой проблем не было, быстро забрал, спасибо за это. Лампа нравится все как в описании. И цены нормальные, всем доволен.
expertPRO не рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Хотів купити: Ножний насос CarLife FP 841

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»
Добрий день. Дякуємо за відгук. Насправді все відбувається відповідно до чинного законнодавства України. Ми отримали товар від постачальника, запакували та відправили Вам. На жаль товар, з Ваших слів, виявився з дефектами. Якщо б Ви перевірили товар у відділені перевізника та відмовились від посилки - Вам була б вислана заміна чи повернуті кошти. Але оскільки Ви забрали посилку та з усім погодились ми маємо право, перед поверненням, на перевірку якості товара згідно ст.8 п.6 Закону України "Про захист прав споживачів", яка може відбуватися протягом 14 днів (але не обов'язково це буде всі 14 днів). З Вами вчора зв'язався наш менеджер і це все пояснив. Наразі Ваш товар передається на склад для повернення і коли буде рішення - з Вами одразу зв'яжеться відповідальний менеджер. Ми завжди тримаємо зв'язок з нашими клієнтами, проте в теперішніх умовах через об'єктивні причини, комунікація може відбуватися з затримкою. Приносимо вибачення за завдані незручності та сподіваємось на розуміння
PhotoExpert не рекомендує цей магазин
5 грудня 2024 р.

Купив: Ножний насос CarLife FP 841, Замовлення №№598920

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»
Добрий день. Дякуємо за відгук. З Вами вже зв'язався наш менеджер для вирішення данного питання. Приносимо вибачення за завдані незручності та сподіваємось на розуміння
Oleg Lukianenko не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
10 листопада 2024 р.

Купив: Мото аккумулятор Yuasa 6СТ-10 (YT12B-BS), Замовлення №385005

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»
Добрий день. Дякуємо за відгук. Приносимо вибачення за ситуацію, яка склалась. На жаль не можемо з Вами зв'язатись за телефоном, який вказаний у замовленні (не бере слухавку). Будь ласка візміть слухавку або зателефонуйте нам на гарячу лінію для вирішення данного питання.
Вопрос решен, но никто не извинился. Со слов магазина продавцы не должны знать как выглядит товар, следовательно покупатель должен. Магазин с 20-ти летней историей и репутацией не так выглядит, мое лично мнение...
13 листопада 2024 р. Відповісти
_CRON _ не рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Купив: Магнітола phantom DVA-7910, Замовлення №048873

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»
Дякуємо за відгук. Дуже прикро, що у Вас стався такий випадок, проте гарантійні зобов'язання несе компанія виробник/постачальник і ми не маємо жодного впливу на їх рішення. Вам був наданий акт з заключенням від представника виробника.
Мені товар продав не представник бренду і договір в мене з представником бренду а з вами як з продавцем це перше, по-друге, мені а ні ви, а ні ваш представник бренду не пояснили як так може статись що в машині працюють нормально всі магнітоли окрім вашої, і саме цікаве що коли я запропонував під'їхати на СТО та провести діагностику ВСІЄЇ електрики в авто, ваш представник бренду сказав що це не має сенсу адже з його слів електрика яка підходить в магнітолу ніяк не зв'язана з загальною електрикою машини що є абсурдом.... Мене було прямо звинувачено і моє авто в тому що ваш бракований виріб був зламаний з моєї провини, але при цьому мені а ні ви, а ні ваш представник бренду не пояснив чому в мене окрім магнітоли (якщо справа в підключені чи в автоелектриці) нічого не згоріло, і чому в мене на дротах нормальна напруга. "Електричне пошкодження виробу", скажіть будь ласка, а ваша магнітола взагалі призначена для використання де? Від чого вона повинна працювати? Від вугілля? Майстри вашого "кваліфікованого" представника бренду хоч трішки розуміються на тому як виробляють мікросхеми і що буває з ними коли вони довго лежать на складах ?
26 вересня 2024 р. Відповісти