Відгуки про АВТОПІК

Max Izabr рекомендує цей магазин
13 червня 2026 р. На модерації

Купив: Всесезонні шини Triangle Season X TA01 (205/55R17 95V), Замовлення №409627289

Олександр Чумак рекомендує цей магазин
10 червня 2026 р. На модерації

Купив: Літні шини Premiorri Solazo (175/70R13 82H), Замовлення №409249930

Сергій Гліненко рекомендує цей магазин
8 червня 2026 р.

Купив: Мотошини Michelin S83 (3.5/-R10 59J), Замовлення №408854903

Дуже дякую компанії за товар, швидко обробили і відправили, на другий день отримав. Шини нові, якісні все ок! Рекомендую магазин Автопік, удачі.
Галина Погорелова рекомендує цей магазин
15 травня 2026 р.

Купив: Литі диски ZW BK 5125, Замовлення №2082928

Дякую за швидку відправку та якісну консультацію! І за гарні диски.
Павло П рекомендує цей магазин
21 квітня 2026 р.

Купив: Літні шини Hankook Ventus Prime 4 K135 (215/55R17 98W), Замовлення №№400227981

Товар прийшов за два дні належної якості, дата виготовлення 13 тиждень 2026 як і домовлялися.
Vadim Le рекомендує цей магазин
18 квітня 2026 р.

Купив: Літні шини Michelin Pilot Sport 4 S (255/30R20 92Y), Літні шини Michelin Pilot Sport 4 S (305/25R20 97Y), Замовлення №2081519

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Приємно здивували, обіцяли привезти гуму за 2 тижні, а привезли за 4 дні. Менеджер був завжди на зв'язку, навіть в вихідні. Товар відповідає заявленим характеристикам, року виробництва та вказаній ціні.
Потім надіслали електронний чек, так що зауважень немає зовсім.
18 квітня 2026 р. Відповісти
slava17 рекомендує цей магазин
14 квітня 2026 р.

Купив: Літні шини Premiorri Solazo 175/70 R13 82H, Замовлення №398900544

Швидко зателефонували та відправили.
Владислав Маринчук рекомендує цей магазин
1 квітня 2026 р.

Купив: Літні шини Roadstone N5000 Plus (245/45R17 95H), Замовлення №2080261

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Рома Суханчак рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: Диски МАК для авто, Замовлення №2080006

RainmakerUA рекомендує цей магазин
13 березня 2026 р.

Купив: Всесезонні шини Continental AllSeasonContact 2 (195/65R15 91H), Замовлення №2079390