Купив: Зимові шини Nokian Tyres Nordman RS2 (195/65R15 95R)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Всесезонні шини Invovic EL523 M/T (245/70R16 113Q)

Купив: Triangle pl02 315/35 R20
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка

Купив: Hankook Winter I*Cept IZ2 W616 215/65 R17 99T - 2 шт, Замовлення №ИМ00-000122
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Купив: Michelin PILOT ACTIV (110/80R17 57V), Замовлення №7735
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару
Не сподобалося: асортимент, сервісна підтримка

Купив: 4xGislaved Euro Frost 6 215/60 R17 96H FR Словакия 2018, Замовлення №6538

Хотів купити: Зимові шини Белшина Бел-188 (175/70R13 82S)
Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент

Купив: 2 х Vredistain Quatrac 5 205/55 r16, Замовлення №6087
Сподобалося: відповідність ціни

Купив: Всесезонні шини Vredestein Quatrac 5 (205/55R16 91H)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Michelin S83 3.5 R10 59J - 2 шт, Замовлення №ИМ00-004182
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, повернення товару
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка