Товарний фід магазину не розміщується на Hotline.ua з 2025-03-11
Купив: Стійка під тарілку MAXTONE CS121, стійка для тарілки з "Журавлик" MAXTONE CBS583, стрейнер Peace DA-133, Замовлення №VNox9Fy0ok
Купив: ЧОХОЛ ДЛЯ ЕЛЕКТРОГІТАРИ ROCKBAG RB20536 B ECO LINE - ELECTRIC GUITAR GIG BAG, Замовлення №92565
Купив: MusicBag UK26 BK, Ремінь FZONE S001B Ukulele Strap, Укулеле Osten UK661, Замовлення №71900
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Акустична гітара Fender CD-60S BK
Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару
Купив: Цифрове піаніно Casio CDP-S100
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: ЭЛЕКТРОГИТАРА DANELECTRO 59X (CREME)
Сподобалося: асортимент
Не сподобалося: оформлення замовлення
Хотів купити: Цифрове піаніно Casio CDP-S350
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: асортимент
Купив: Саксофон Maxtone TSC21L
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, відвантаження товару
Купив: Fender Squier SA-150N Nat
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Губна гармошка Hohner Puck C, Замовлення №49757
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, сервісна підтримка