Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 566

за 6 міс 4
за 12 міс 7
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (566)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Алекс Петренко не рекомендує цей магазин
4 січня 2024

Хотів купити: Смартфон X95 2/16GB Black

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

2 дня говорили что есть товар, все ок. А потом, через 2 дня сказали, что товара нет. Не порядочная фирма. Народ, не рекомендую с ними связываться. .......
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження. Інформація передана керівництву для розгляду та вживання необхідних заходів щодо покращення якості обслуговування. Всього найкращого.
TishSerg не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
21 грудня 2023

Купив: Миша Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition Black (HLK4041GL, WXSMSBMW02), Замовлення №10712089

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: фіскальний чек

...розгорнути
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження. Наскільки нам відомо, за Вашим зверненням було прийнято позитивне рішення щодо повернення коштів. Сподіваємося, що цей інцидент не вплине на ваше ставлення до компанії загалом. Всього найкращого.
Схоже, не дарма я тут зареєструвався, щоб побомбити. Це дало результат. Магазин слідкує за відгуками на Хотлайні та зв'язується для вирішення питань щодо негативних відгуків. Отже, після того, як я спочатку залишив відгук, подзвонили, щоб якось вирішити питання і переконати на більш позитивний відгук. Пропонували замінити мишу чи щось таке. Я відмовився, оскільки та поломка корпуса була не настільки критичною, щоб витрачати ЩЕ БІЛЬШЕ часу на додаткову тяганину з нею (я й так вже витратив занадто багато часу на вирішення проблеми з не такою вже й дорогою річчю). А коли я виявив, що вони зламали кнопку перемикання радіоканалу і доповнив відгук, то зв'язалися знову і запропонували повернути товар і гроші. Оскільки нововиявлена проблема вже помітно обмежує використання мишки (на відміну від непомітної тріщини), то в цьому випадку я вже погодився. Знову витратив час на поїздку в магазин і все повернули: я їм - мишку, вони мені - гроші). Таке от закінчення історії.
28 грудня 2023 Відповісти
Сергей Тарабан не рекомендує цей магазин
4 грудня 2023

Купив: IP-камеру зовнішню Xiaomi IMILAB EC4 Sportlight Battery Camera (CMSXJ31A) K;, Замовлення №792104 від 03.05.2023;

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

...розгорнути
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження. Наскільки нам відомо, за Вашим зверненням було прийнято позитивне рішення щодо повернення коштів. Для цього Вам необхідно звернутися до роздрібного магазину, де купувався пристрій. Сподіваємося, що цей інцидент не вплине на ваше ставлення до компанії загалом. Всього найкращого.
Finesoul не рекомендує цей магазин
7 листопада 2023

Купив: Навушники TWS Galaxy Buds2 White (SM-R177NZWA), Замовлення №11111

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

Придбав нові менше року тому для матері. Казали офіційна нарантія Samsungs, але вони самі відвезуть і відремонтують в сервісному центрі в разі чого. Через рік одне вухо стало значно тихіше за інше. Забрали по гарантії. Місяць тримали. Сказали негарантійний випадок, бо якась сіточка "забита сіркою", хоча регулярно і вуха і самі бадси прочищали. Повернули у гіршому стані ніж було. Одне вухо взагалі ледь чутно стало. Сказали ідти у сервісний центр самим. Кричушій непрофесіаналізм.
Відповідь представника «TTT.UA»
Добрий день. Просимо вибачення за доставлені незручності. Хочемо подякувати, що звернули увагу на цю ситуацію. Інформація буде передана керівництву для розгляду та вжиття необхідних заходів щодо покращення якості обслуговування. Будьте ласкаві, надішліть нам на адресу електронної пошти eshop@ttt.ua свій контактний номер телефону, номер замовлення, адресу та дату звернення до магазину, щоб ми змогли розібратися в ситуації, що склалася. Сподіваємося, що цей інцидент не вплине на Ваше ставлення до компанії загалом. Дякую Вам за відгук.
Надіслав усю інфу, яку ви просили, вам на електронну пошту. Додав фотки усіх документів. Справжній номер замовлення відповідно до чеку мабуть 37244754. Придбано 25.03.2023 ( 7+ місяців тому) у ТЦ Оазис на виході з метро Г. Дніпра. У магазин звернулись десь місяць тому 10.2023, а повернув магазин телефон з сервісу 6 чи 7.11.2023
8 листопада 2023 Відповісти
Руслан Чухрій рекомендує цей магазин
22 жовтня 2023

Купив: Xiaomi iMi KW66 Black, Замовлення №12010013

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Питань до магазину немає ніяких. Звязалися через 10 хв. після замовлення, при умові відстані від Києва 450 км. на слідуючий день замовлення прийшло в відділення нової пошти. Я дякую за оперативність..... Що замовляв те і отримав. Доречі за самою низькою ціною....... СУПЕР
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Дякуємо Вам, що вибрали наш магазин, а також що знайшли час на відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашою роботою. Будемо із задоволенням чекати від Вас нових замовлень. Всього найкращого.
Наталия Худолий не рекомендує цей магазин
4 жовтня 2023

Купив: Мобільний телефон Sigma mobile Comfort 50 Optima Type-C Black, Замовлення №Замовлення №11609032 на с

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

...розгорнути
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження. Наскільки нам відомо, за Вашим зверненням було прийнято позитивне рішення щодо повернення коштів. Для цього Вам необхідно звернутися до роздрібного магазину, де купувався пристрій. Сподіваємося, що цей інцидент не вплине на ваше ставлення до компанії загалом. Всього найкращого.
Fedas не рекомендує цей магазин
23 серпня 2023

Купив: Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 Black, Фітнес-браслет Mi Smart Band 5 Black (BHR4215GL, BHR4236CN), Замовлення №12707003

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

Купив Фітнес-трекер Mi Band 5 у ttt.ua. На зарядку не реагував хвилин 30, потiм виявилось, що батарея розряджається на 10% за 2 години. Тож на наступний день вирiшив повернути товар, не користувавшись ним зовсiм. Пункт продажу вiдправив на перевiрку до сервiсного центру, в якому через 3 тижнi(!) зробили висновок що шнур заряду не оригiнальний. Але шнур оригiнальний. На зустрiч не йдуть.Таке враження що затягують час та шукають привiд щоб вiдмовити у поверненнi грошей.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження. Інформація передана керівництву для розгляду та вживання необхідних заходів щодо покращення якості обслуговування. Наскільки нам відомо, за Вашим зверненням було прийнято позитивне рішення щодо повернення коштів. Для цього Вам необхідно звернутися до роздрібного магазину, де купувався пристрій. Сподіваємося, що цей інцидент не вплине на ваше ставлення до компанії загалом. Всього найкращого.
Так, виявилось що в повернутому з сервicного центру трекерi присутнiй неоригiнальний шнурок. Чи це продали з таким чи пiдмiнили не буду стверджувати, але в мене неоригiнальних шнуркiв нiколи не було. Я погодився замiнити на оригiнальний шнурок зарядки вiд мого iншого Mi Band'у. I, пiсля розмiщення цього вiдгуку, менi повернули кошти. В сухому залишку я втратив оригiнальний шнурок зарядки та купу власного часу на скарги. Тож будьте уважнi при купiвлi товарiв, i ще, я так зрозумiв, що сервiсний центр вiд магазину, а не офiцiйний...
29 серпня 2023 Відповісти
sevcenkomikita рекомендує цей магазин
9 травня 2023

Купив: Телевізор 32F790LW, Замовлення №10305109

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Гарний сервіс, приємна ціна, швидка доставка.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Дякуємо Вам за позитивний відгук про наш магазин. Ми раді, що Ви залишилися задоволеними нашою роботою. Будемо із задоволенням чекати від Вас нових замовлень. Всього найкращого.
Olga Aleksandrovna рекомендує цей магазин
1 травня 2023

Купив: Смартфон Redmi 10C 4/64GB Graphite Gray, Замовлення №10602003

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Купувала в цьому магазині вже вдруге. Замінила свій старий телефон на більш нову модель. Телефоном задоволена. Асортимент товарів та якість обслуговування супер. Обов'язково повернуся ще за покупками.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Нам приємно, що Ви залишилися задоволеними роботою нашого магазину. Дякую, що знайшли час залишити Ваш відгук. Будемо раді подальшій співпраці з Вами. Всього найкращого.
Андрій Радченко рекомендує цей магазин
18 квітня 2023

Купив: IP-камера відеоспостереження Spotlight Outdoor Battery Camera EC4 Set (CMSXJ31A), Замовлення №11304071

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Замовив тут IP-камеру на відділення з після сплатою, щоб переконатись що з товаром все добре. Товар відповідає замовленню, вже трішки юзаю її. Сподіваюсь що вона покриє мої потреби.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Дякую, що знайшли час поділитись Вашим досвідом. Ми раді знати, що клієнти залишаються задоволеними нашою роботою. І сподіваємось на подальшу співпрацю. Усього Вам доброго.