Відгуки про Комтрейд

velmyshanovnyi не рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Хотів купити: SSD накопичувач Samsung 870 QVO 8 TB (MZ-77Q8T0BW)

нема в наявності, зоча на сайті написано що є
KACHKATV рекомендує цей магазин
17 січня 2026 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Linksys EA7300, Замовлення №57343

Amazon warehouse resale це перепродаж беу речей.
17 січня 2026 р. Відповісти
Лев не рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Хотів купити: Corsair CMH32GX5M2E6000C36 — Оперативна пам\'ять Vengeance RGB XMP Black 2x16 ГБ DDR5 6000 МГц 288-p, Замовлення №№57084

Оформив замовлення ще 01.01.26, зі мною ніхто так і не зв'язався, не написав жодної інформації щодо товару чи замовлення. Спробував звя'затись з продавцем через месенджер, мене успішно проігнорували. Якщо не маєте намір чекати на бажаний товар тиждень і залишитись в невідомості, то не рекомендую звертатись до цього продавця.
DmytroHord не рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Хотів купити: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) JSDsolar J5500HPC, Замовлення №56754

Відповідь представника «Комтрейд»
доброго дня! ніяких схем немає. Завжди отримували дані інвертори з вже влаштованим wifi модулем. Цього разу, на превеликий жаль, модуль йшов окремою позицією і з додатковою ціною. Прикро, що так сталось. Змушені були підняти вартість обладнання. Вибачаємось за незручності! Будемо виправлятись
Інженер_ не рекомендує цей магазин
17 грудня 2025 р.

Хотів купити: Оперативна пам\'ять kingston 32 ГБ DDR5, WD Blue SN580, Замовлення №56745

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

elmyss72 не рекомендує цей магазин
17 грудня 2025 р.

Хотів купити: WD Blue SN580 (WDS100T3B0E) — Внутрішній SSD-накопичувач 1 Tб, Замовлення №Замовлення №56711

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Замовлення зроблене два дні тому, Ні дзвінка, нічого, через два дні ціна змінилась у 2.5 разів більше. Нікому не рекормендую мати нічого спільного з цим магазином.
Ірина Костенко не рекомендує цей магазин
27 листопада 2025 р.

Хотів купити: NAS сервер QNAP TS-873A-8G

На хотлайні ціна 54333, при переході на сайт 62 тисячі, трата часу
Відповідь представника «Комтрейд»
доброго дня! оновлення цін на хотлайн відбувається 2 рази на день. коли змінюються ціни у постачальника - підтягуються ціни на сайт. після цього вивантажуються на хотлайн. прикро що ви потрапили саме в цей період
Слава Україні не рекомендує цей магазин
14 листопада 2025 р.

Хотів купити: Mini ups Ske 20000mA

Ціни на сайті не відповідають дійсності. Оформив замовлення в першій половині дня, зі мною ніхто не зв'язався, наступного дня я вже сам почав писати їм на вайбер, але отримав повний ігнор, на жодне моє повідомлення не відповіли. Коли ж я зателефонував, мені заявили, що ціна вища на 600грн від тієї, що я оформив замовлення. Тільки втратив два дні свого часу, на пусте очікування. Замовив в іншому магазині, до того ж ще й дешевше. Не раджу зв'язуватися і витрачати свій час.
Відповідь представника «Комтрейд»
доброго дня! вкажіть номер замовлення
ІннаЯськова рекомендує цей магазин
30 жовтня 2025 р.

Купив: Verbatim 43411 — Диск CD-R 700MB 52X EXTRA PROTECTION SURFACE Spindle 100 шт., Замовлення №Рахунок

Щиро дякую магазину за співпрацю! Вже не вперше купували у них CR-R диски — усе, як завжди чудово. Окрема подяка за безкоштовну доставку по Києву, за те, що забронювали товар на час внутрішніх узгоджень, та бухгалтеру - за швидке доопрацювання накладної під вимоги можї компанії.
Сергей Яковенко рекомендує цей магазин
15 жовтня 2025 р.

Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора JSDsolar LiFePO4 51.2V 200Ah (BG48200), Замовлення №А010925-16

Мною було замовлено аккамулятор і інвертор. Jdsolar. Продавец задоволений. Була проблема з дисбалансом акумулятора. Менеджер Татьяна була на зв?язку. Готові були повернути кошти в повному обсязі. Та взяти на себе транспортні витрати. В моєму випадку, проблема була вирішена. Ціна без змін. Доставка була зроблена швидко.