Відгуки про Комтрейд

gomela1973 рекомендує цей магазин
1 квітня 2025 р.

Купив: Tenda Nova MW12 3-kit (MW12-KIT-3), Mesh-система Tenda Nova MW12 3-kit (MW12-KIT-3), Замовлення №А110325-42

Купував маршрутизатор Tenda nova mv12, товар прийшов швидко, але один з трьох блоків не працював. Після звернення до магазину негайно безкоштовно вислали заміну, навіть до повернення бракованого товару, чим був приємно здивований. Магазин рекомендую.
Vasil Gavrish не рекомендує цей магазин
3 березня 2025 р.

Купив: Маршрутизатор (роутер) Xiaomi Mi WiFi Router 4A, Замовлення №A140225-20

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Максим рекомендує цей магазин
21 грудня 2024 р.

Купив: TP-Link TL-MR6400 — 4G Wi-Fi роутер 802.11n 2.4 ГГц, Замовлення №373838

Купував у них роутер, той що вислали мені - не читав сімки. Не робочий роутер я відправив їм назад, а вони надіслали мені інший - робочий. Магазин рекомендую (Заміну виконали оперативно! )
дякуємо за відгук! :)
Олександр Вострес не рекомендує цей магазин
19 грудня 2024 р.

Хотів купити: Акумулятор для ДБЖ/інвертора KSTAR 12V 9AH (6-FM-9A)

Ціна насправді вища на 30% ніж заявлена
offside не рекомендує цей магазин
22 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Keenetic Explorer (KN-1613) — Wi-Fi роутер 802.11ac 2.4/5 ГГц Mesh , Keenetic KN-1112 — Роутер Starter KN-1112, Mesh Wi-Fi N300 300 Мбіт/с 3хLAN 1хWAN

Valeriy5 не рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Хотів купити: Флешка Kingston 64 GB DataTraveler Kyson (DTKN/64GB)

Не рекомендую цей інет-магазин ! Безвідповідально ! Хотів придбати флеш пам?ять Kingston DTKN/64GB, замов (на сайті відображається, як «купити»), під назвою відображається «в наявності». Замовлення зробив ще біля 13 години, підтвердження по е-майл не отримав. Нарешті в ~ 16:30 менеджер Тетяна відгукнулась, щоб повідомити що товару немає і вони зможуть привезти собі в офіс, зі складу тільки на наступний день ~ 18 годині… «Оперативно» і звісно без вибачень.? Репутацію не купиш !
ap6y3x не рекомендує цей магазин
31 серпня 2024 р.

Хотів купити: EcoFlow RIVER 2 Pro

На саті ціна одна, а після замовлення - "Цей товар закінчився, але, він тепер е з новою ціною (на 20% дорожче)". Тобто товар е, але ми краще вам його дорожче будемо продавати.
Відповідь представника «Комтрейд»
доброго дня! вкажіть номер замовлення
Максим зі Львова не рекомендує цей магазин
15 липня 2024 р.

Хотів купити: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Merlion 12V-17Ah (GP12170M5)

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Магазин працює через 100% передоплату. Хоча при оформленні замовлення цього не вказують. Шкода, був один з найкращих магазинів. Замовлення №48802.
Відповідь представника «Комтрейд»
доброго дня! вибачаємось за незручності, але зараз великий відсоток людей які замовляють і не забирають товар
Костянтин Орлов рекомендує цей магазин
7 червня 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора LogicPower AGM LPM 12 - 7,2 AH (3863), Замовлення №б/н

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Мій товар по якому перейшов закінчився, тому запропонували заміну і швидко відправили. Дякую.
Відповідь представника «Комтрейд»
дякуємо за відгук! завжди раді допомогти!
vlad krushel рекомендує цей магазин
11 квітня 2024 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Tenda RX9 Pro, Замовлення №261101