Хотів купити: Poco C85 6/128 (Black) NFC
Купив: Glass Case MagSafe 17 style iPhone 14 Pro Max (Orange), Замовлення №137175

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Awesome Graphite (SM-A566BZKC), Замовлення №138096

Купив: Смартфон POCO C71 4/128GB Cool Blue, Замовлення №139133

Купив: Навушники TWS Hoco EQ20 Rhyme Black (6942007641319), Замовлення №000000000

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A07 4/128GB Black (SM-A075FZKG), Замовлення №139073

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB Midnight Black, Замовлення №138 506

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB Midnight Black, Замовлення №139039

Купив: Смартфон POCO C85 6/128GB Black, Замовлення №139036

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB Midnight Black, Замовлення №138 714