Купив: Стіновий припливний клапан (рекуператор) ПРАНА Prana-150, Замовлення №ЕІР00002074
Купив: Електричний обігрівач Thetmeco model mono 2000Вт, Замовлення №278271
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Tesy Anticalc REV 100 (304854), Замовлення №277157

Купив: Стабілізатор напруги МЕРЕЖИК 16-3х7 (3х32А), Замовлення №№276633

Купив: Стабілізатор напруги Элекс Engineering Гібрид У 7-1-40 v2.0, Замовлення №276229
Купив: Термостатична головка для радіатора опалення Danfoss Redia M30x1.5 BIS (015G3330), Замовлення №272965

Купив: Mitsubishi Lossney V-100, Замовлення №№273453

Купив: Централь Ajax Hub 2 Plus white (000018791), Комплексний фільтр для води (пом'якшувач) Ecosoft Pink 200 (FU1024CABDVUP), Замовлення №269699

Купив: Редуктор тиску CALEFFI 533441, Замовлення №245295

Купив: Магістральний фільтр тонкої механічної очистки (самоочищається) BWT E1 HWS 3/4, Замовлення №268503