Хотів купити: SANIT 31.011.00..0000
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Хотів купити: грое 23409000, Замовлення №2749
Купив: Душова система Hansgrohe Crometta S 240 27320000, Замовлення №2492
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Хотів купити: Шторка для ванны Aquaform Modern 2 170-06963
Купив: hansgrohe logis
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Хотів купити: Kaldewei Saniform Plus 160x70
Сподобалося: наявність
Купив: TECE Profil 9.200.010 Прокладка звукоизоляционная., Замовлення №1543
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: GROHE BauClassic 328650 Смеситель, GROHE Tempesta 27389000 Душевая, Imprese Vyskov 05340H Смеситель
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару
Купив: Ravak душ кабина
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Купив: Imprese Daicy 55009-U Смеситель для кухни с подключением питьевой воды, Замовлення № 1105
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент