Відгуки про Notino.ua

Alaska рекомендує цей магазин
18 січня 2026 р.

Купив: Вакуумний вібратор клітора Satisfyer Sugar Rush Rose (SO6073), Замовлення №815572421

Величезний вибір вибір товарів з подеколи відчутно нижчими цінами, ніж в інших магазинах. Є зручний застосунок. Замовлення швидко опрацьовують та відвантажують. Єдиний недолік це відсутність безкоштовної доставки, незалежно від вартості замовлення. Проте, вартість доставки хочаб фіксована і не буде потім сюрпризів після відправки. Рекомендую.
aljean не рекомендує цей магазин
30 грудня 2025 р.

Купив: Angry Beards Shavetta ?i?ka, Замовлення №815801226

Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Anna не рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Хотів купити: Rimmel Wonder\'Full Brow, Bourjois Oh Oui! Brow Fiber, Замовлення №815846615

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Зробила замовлення на Notino. Але одразу побачила не правильно вказану адресу, тому скасувала замовлення, бо планувала оформити нове. Гроші повернулися на рахунок через декілька днів і не в повному обсязі + відбувся якийсь перерахунок. В загальному не вистачає 42.32 грн. Це був перший і останній мій досвід з Notino
Sergey рекомендує цей магазин
6 вересня 2025 р.

Купив: гель для душу Rituals The Ritual Of Jing піна для душу 200 мл, кусачки для манікюру Notino Nail Tools Cuticle Nippers кусачки для видалення кутикули 1 кс, Замовлення №814938092

Замовляю не вперше, все без проблем, доїжджає з Європи швидко, рекомендую магазин
Юлия не рекомендує цей магазин
13 серпня 2025 р.

Купив: Oway Smooth Hair Bath, Замовлення №815211635

Замовила шампунь Oway. На флаконі вказано термін у форматі, який виглядає як уже прострочений (P250220 / EXP 29/02). Запитала в Notino точну дату виготовлення та закінчення терміну придатності — конкретної відповіді не отримала, відправили до виробника. Виробник також не надав інформації. Покупець залишається без розуміння, свіжий це товар чи він давно на складі. Для магазину, який заявляє про контроль якості, це неприпустимо.
Хочу додати, що Notino намагались переконати мене, що «29» в маркуванні EXP 29/02 — це рік закінчення терміну придатності (2029). Це абсурд і образа інтелекту покупця. P250220 однозначно читається як дата виробництва — 25 лютого 2020 року (P = Produced). Це стандартний міжнародний формат. • EXP 29/02 — у міжнародній практиці означає 29 лютого (день/місяць), а не «лютий 2029». Це загальноприйнятий формат у маркуванні косметики. • Жоден виробник не ставить рік у форматі «29» без зазначення місяця попереду — це суперечить логіці та стандартам маркування.
13 серпня 2025 р. Відповісти
однозначно 29 лютого, без варіантів
1 вересня 2025 р. Відповісти
Григорий Маилян не рекомендує цей магазин
29 травня 2025 р.

Купив: Клей/Адгезів Versachem 5 MINUTE CLEAR EPOXY (43109), дезодорант спрей VERSACE Pour Homme дезодорант-спрей для чоловіків 100 мл, Замовлення №048937664

Юрий Поликарбонат не рекомендує цей магазин
6 березня 2025 р.

Хотів купити: картриджі / леза для гоління Gillette Mach3 Змінні картриджі 18 кс

ціни пишуть некоректно. Наприклад ціна на Gillette Mach3 18шт 810, проте коли натискаєш на товар - справжня ціна 1870.
Наталія Романова рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: Dior Forever Cushion , Замовлення №814321672

Замовила наNotino косметику Dior на 10000 грн.Розчарувало те ,що навіть ніякого пробничка в подарунок не поклали.Термін доставки та якість продукції супер.Але надалі буду замовляти в офіційному саті Dior. Там клієнтам завжди є якісь компліменти
jmfqfpvwdm не рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Nasamato Black Afgano, Замовлення №813963464

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Приїхали парфуми на яких чомусь немає коду, на коробці чітко видно, що його затерли і заліпили наклейкою, на дні флакону його взагалі не було. Кришка якась надмірно рівна, чого не повинно бути в даному випадку. Не впевнений, що продали не підробку, ціна 4970грн.
Morano M не рекомендує цей магазин
31 серпня 2024 р.

Купив: NIP+FAB Glycolic Fix Cleanser , Замовлення №813678006

Купила продукцию бренда NIP+FAB, сроков годности никаких не обозначено, обратилась в магазин за консультацией по дате изготовления, магазин ответил отказом, оказывается это тайна производителя. Много лет покупаю в разных магазинах, но такого ответа еще не получала. Магазин не советую, если вы не готовы наносить на лицо неизвестно, когда произведенный товар.