Відгуки про iPodrom

Роберт Чапаев рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 14" Late 2025 Silver (MDE64), Замовлення №18100

Замовляв ноутбук через сайт і загалом усе пройшло нормально. Менеджер зателефонував у робочий час та підтвердив наявність потрібної моделі за тією ціною яка була вказана на сторінці магазину. Посилку відправили досить швидко без зайвих затримок і я забрав її у зручний для себе час. Звичайний сервіс де просто роблять свою роботу без зайвих питань і дотримуються обіцяних термінів доставки.
Журавлев рекомендує цей магазин
3 червня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange (MFYN4), Замовлення №18099

Чудовий магазин, рекомендую!
Iryna рекомендує цей магазин
29 травня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Apple AirPods Max Space Gray (MGYH3), Замовлення №18095

Все супер дякую!
Тетяна Рабина рекомендує цей магазин
28 травня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange (MFYN4), Замовлення №18075

Супер дякую за новинку!)
Fomina рекомендує цей магазин
22 травня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB eSIM Silver (MFXK4), Замовлення №17917

дякую за швидкість, супер все
Анатолій рекомендує цей магазин
18 травня 2026 р.

Купив: чохол-накладка Pitaka Aramid UltraGuard Case for iPhone 17 Pro - Sunset (KI1702BP), Замовлення №17916

Весь процес онлайн замовлення організований дуже професійно і займає буквально кілька хвилин мого часу. Дуже дякую!
Юля - Муля рекомендує цей магазин
14 травня 2026 р.

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap i.d. HS08 Multi-Styler and Dryer Straight to Wavy Ceramic Pink/Rose Gold (601848-01), Замовлення №17915

Дуже дякую, замовлення приїхало супер швидко
Оксана Григорьева рекомендує цей магазин
7 травня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73), Замовлення №17902

Висока якість обслуговування
Зинаида Владимировна рекомендує цей магазин
3 травня 2026 р.

Купив: Клавіатура Apple Magic Keyboard with Touch ID for Mac models with Apple silicon USB-C (MXCK3), Замовлення №17897

Вже купувала дуже сподобалось тому повернулась знову)
Агапов рекомендує цей магазин
1 травня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB Black (MG6J4), Замовлення №17891

Гарний магазин з нормальним обслуговуванням та адекватними цінами