Купив: Пральна машина автоматична Samsung WW10FG5U3EAELE, Замовлення № № 738720

Купив: Мультиварка - скороварка Rotex REPC79-B Universal, Замовлення №735230

Купив: QLED телевізор ERGO 50JUQ7500, Замовлення №721326

Купив: Плита HANSA FCMX 59229, Замовлення №706904

Хотів купити: УМБ НОСО J101B Astute 30000mAh 22.5W Black, Замовлення №55889

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston BLU1 ECO 80V 1,8K PL DRY HE (3201457), Замовлення №700192

Купив: Мінімийка високого тиску 2E AquaClean 175, 2400Вт, 175бар, 500л/год, шланг 10м, 10.35кг (2E-HPW2417), Замовлення №707518

Купив: Пральна машинка LG F2Y1NS3W, Замовлення №704773

Купив: Bosch SPV4EMX16E, Замовлення №TT000591437