Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про ТЕХНОточка

Виктория Вика рекомендує цей магазин
14 липня 2026 р. На модерації

Купив: Пральна машина автоматична Samsung WW10FG5U3EAELE, Замовлення № № 738720

магазин надійний, вже багато років замовляю через нього бо ціни в них найкращі. зараз замовила пралку. привезли, встановили, не прийшлось окремо майстра шукати. всім рекомендую!
tp4t9jnkfn не рекомендує цей магазин
7 червня 2026 р.

Купив: Мультиварка - скороварка Rotex REPC79-B Universal, Замовлення №735230

Мультиварка прийшла з пошкодженою чашею ,керамічне покриття чаші було злущене плямою , зв?язалася з магазином і оператор відповів, що це незначний брак і таке трапляється у 90% де є покриття на посуді , типа все нормально користуйтеся , це не страшно
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Нам шкода, що виникла така ситуація. Увесь товар відправляється у заводському пакуванні та вперше відкривається безпосередньо клієнтом під час отримання. Саме тому рекомендуємо обов’язково перевіряти комплектність і зовнішній стан товару у відділенні перевізника. У Вашому випадку дефект був виявлений уже після отримання посилки, тому ми запропонували повернення товару та відшкодування його вартості. Дякуємо за розуміння.
Денис Ковальчук рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р.

Купив: QLED телевізор ERGO 50JUQ7500, Замовлення №721326

Купую не вперше. Рекомендую магазин. Є власні точки видачи де можна оглянути товар. Працюють швидко та чемно.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, Денис, що рекомендуєте наш інтернет-магазин. Чекаємо на ваші наступні замовлення!
Александр рекомендує цей магазин
7 березня 2026 р.

Купив: Плита HANSA FCMX 59229, Замовлення №706904

Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо за відгук. Звертайтесь ще!
Денис Мельник не рекомендує цей магазин
23 січня 2026 р.

Хотів купити: УМБ НОСО J101B Astute 30000mAh 22.5W Black, Замовлення №55889

Немає в наявності, а на сайті є.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо за звернення. На момент оформлення замовлення товар уже був відсутній, не встигли оновити дані на сайті. Вибачте за ситуацію.
Oleksandr рекомендує цей магазин
29 грудня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston BLU1 ECO 80V 1,8K PL DRY HE (3201457), Замовлення №700192

Замовили водонагрівач на сайті. Дуже швидко передзвонили, обсудили всі нюанси і підтвердили замовлення. Забрали з магазину в установлений час. Дуже задоволені водонагрівачем і обслуговування в цьому магазині.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, Олександр, що поділилися своїм досвідом покупки в нашому інтернет-магазині. Звертайтесь ще!
forteus рекомендує цей магазин
16 грудня 2025 р.

Купив: Мінімийка високого тиску 2E AquaClean 175, 2400Вт, 175бар, 500л/год, шланг 10м, 10.35кг (2E-HPW2417), Замовлення №707518

Вже декілька разів купував тут товар, радує перш за все ціна і наявність безкоштовної доставки у точку видачі в Черкасах.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо за вашу довіру та постійний вибір. Раді, що наші умови вам підійшли - будемо чекати нових звернень!
Роман Толочко рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Пральна машинка LG F2Y1NS3W, Замовлення №704773

Потрібно було оперативно вирішити питання. Переглянув пропозиції та вибрав сайт tt.ua Найкращій вибір по відношенню ціна - якість. Швидко замовив. Наступного дня вже була доставка та встановлення. Сервіс на вищому рівні. Машинка якісно, виконує свої функції на відмінно. Дякую за допомогу в виборі товару.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, Роман, за ваш відгук! Раді, що вам сподобалися сервіс і техніка. Завжди готові допомогти з вибором і чекаємо наступних замовлень!
Влад Яма рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Bosch SPV4EMX16E, Замовлення №TT000591437

Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Спасибо, что поделились своей ситуацией - нам очень жаль, что вам пришлось столкнуться с такими неудобствами во время гарантийного обслуживания. Мы учтем ваш отзыв и благодарим за то, что обратили наше внимание на это упущение. Будем рады видеть вас снова!
ps: деньги за "ложный" приезд мне так и не вернули. Я уже не стал качать эту тему, так как спасибо, что хоть починили дорогую посудомойку. keep in mind
3 грудня 2025 р. Відповісти
Самел не рекомендує цей магазин
29 листопада 2025 р.

Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою Samsung RB38C603ES9

Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Перепрошуємо за незручності, нам прикро, що ми не змогли привести товар вчасно.