Відгуки про iCases

Юлия рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: чохол-накладка Nomad Modern Leather Case Rustic Brown Horween for iPhone 16 Pro (NM01858485), Замовлення №134707

Супер! Не одна покупка була зроблена. Довіряю на всі 100%.Так тримати
Іван рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: чохол-накладка Pitaka Ultra-Slim Case Classic Twill 600D for Google Pixel 9 Pro Fold Black/Grey (GFB2403), Замовлення №134714

Обслуговування супер, кваліфікована консультація від продавців, доступні ціни
Сергей Осовский рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Прозорий чохол Spigen Ultra Hybrid Metal Ring (MagFit) White для Pixel 9 Pro XL (ACS07720), Замовлення №132473

Гарні консультанти, ввічливі,доступно надають інформацію про товар,гарне обслуговування!Бажаю вам більше задоволених покупців!
vasilcenkomara рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Тримач для смартфона Pitaka MagEZ Grip 2 Sunset (MGS2401), Замовлення №132523

Дуже крутий сервіс. Дякую хлопцям, що там працюють!
Andrii Siryi рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: чохол-накладка Spigen iPhone 16 Pro Ultra Hybrid T MagSafe + Camera Control Frost Black (ACS08514), Замовлення №132538

Робили інтернет замовлення на цей магазин, прийшло за пару днів. Працівники ввічливі та швидкі
Максим рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: чохол-накладка Nomad Modern Leather Case Rustic Brown Horween for iPhone 16 Pro (NM01858485), Замовлення №132599

Чудовий магазин із якісними товарами та відмінним сервісом! Дуже задоволений покупкою, все на найвищому рівні! Рекомендую!
Maryna Honchariuk рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій Anker Prime 100W GaN Wall Charger (a2343), Замовлення №132621

Супер! Не одна покупка була зроблена. Довіряю на всі 100%.Так тримати
Олег рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: GPS-трекер для великих собак Tractive Dog Green XL Tracker, Замовлення №132714

Робив покупки в магазині два рази підряд. Продавці-консультанти приємні, уважні, допомогли з вибором. Обслуговуванням задоволена.
380997936257 рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Magnetic Mini 5000mAh 20W White (P10022107223-00), Замовлення №132824

У магазині досить великий вибір товару, продавці привітні, акційні пропозиції суперові.
Eugene Obrezkov не рекомендує цей магазин
22 травня 2024 р.

Купив: Чохол для ноутбука NATIVE UNION W.F.A Stow Lite 14'' Sleeve Case Black (STOW-LT-MBS-BLK-14), Замовлення №119974

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек