Купив: Тример акумуляторний Grand АТГ-20 + 2 АКБ і ЗП, Замовлення №Grand АТГ-20М
Купив: Електрорубанок Kraissmann EN-1300-5/110, Замовлення №149789
Купив: Бензиновий інверторний генератор FORTE FG2000i, Замовлення №148931
Купив: Бензокоса форте 1943м, Замовлення №175
Купив: Гравер FORTE MG 17218, Замовлення №144451
Купив: Газонокосарка електрична (мережева) Grunhelm EM-6123A, Замовлення №145838
Купив: Запчастини до бензокоси, Замовлення №144706

Купив: Набір акумуляторних інструментів Grand №3G (МШУ-20BL/PRO+ДА-20/13UBL+АПЦ-20V/8, набір акумуляторних інструментів гранд N3, Замовлення №140748
Купив: шини для бензопили, Замовлення №140386
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Шурупокрут Grand ДА-12М, Замовлення №136454