Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про SHURIK-UA.COM

vaz21063 рекомендує цей магазин
3 липня 2026 р.

Купив: Тример акумуляторний Grand АТГ-20 + 2 АКБ і ЗП, Замовлення №Grand АТГ-20М

Электрокосу купил в этом магазине, отправили быстро и цена нормальная была
Aymen Moumen рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: Електрорубанок Kraissmann EN-1300-5/110, Замовлення №149789

Катерина Маслова рекомендує цей магазин
10 листопада 2025 р.

Купив: Бензиновий інверторний генератор FORTE FG2000i, Замовлення №148931

Чудовий магазин по цінах найдешевше .Рекомендую.
Виктор рекомендує цей магазин
9 жовтня 2025 р.

Купив: Бензокоса форте 1943м, Замовлення №175

Alexander Berezovskiy рекомендує цей магазин
1 жовтня 2025 р.

Купив: Гравер FORTE MG 17218, Замовлення №144451

Хороший магазин. Надали знижку на наступну покупку, навіть при найнижчій ціні на ринку! Привітний персонал, оперативна обробка замовлень. Рекомендую однозначно!
serguzhg рекомендує цей магазин
5 червня 2025 р.

Купив: Газонокосарка електрична (мережева) Grunhelm EM-6123A, Замовлення №145838

Микола Василенко рекомендує цей магазин
28 травня 2025 р.

Купив: Запчастини до бензокоси, Замовлення №144706

Постійно купую запчастини та комплектуючі в цьому магазині. Ціною товару та якістю обслуговування задоволений, буду користуватись й надалі послугами магазину та за потреби придбаю ще, неодмінно. Дякую.
Валерій Гаврилей рекомендує цей магазин
18 квітня 2025 р.

Купив: Набір акумуляторних інструментів Grand №3G (МШУ-20BL/PRO+ДА-20/13UBL+АПЦ-20V/8, набір акумуляторних інструментів гранд N3, Замовлення №140748

Мирослав Можар рекомендує цей магазин
7 грудня 2024 р.

Купив: шини для бензопили, Замовлення №140386

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Silent Bob рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Шурупокрут Grand ДА-12М, Замовлення №136454

Зв'язалися швидко. Ціна відповідала, оплата на рахунок ФОП. Відправили на поштомат швидко, усі документі в комплекті є.