Відгуки про ТВ МИР

Slava123456 не рекомендує цей магазин
18 січня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC70P

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Замовила зарядну станцію, замовлення було прийняте, підтвердили відвантаження в суботу. В кінці дня виявляється, що товар по ціні, по якій прийнято замовлення закінчився і тепер +8к. Після моїх питань як так відбулось, ніби погодились відправити. Але відправки так і не було, ніхто не зв?язався. Втратила цілий тиждень на комунікацію з цим магазином. Дуже не рекомендую.
Олександр Тимощук не рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція Anker Solix C300X (A1723311, A17223Z1)

Зробив замовлення на зарядну станцію, перетелефонував менеджер, уточнив дату відвантаження на наступний день. Через 10 хв ще дзвінок від них вже на цей раз вже товару не має в наявності. Не актуальна ціна та наявність. Дуже не рекомендую
iMotor не рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Skytech Lumi (ST-LUMI-0002-G-OR), Замовлення №23356

зробив замовлення, а через кілька годин виявилось, що ноутбука немає в наявності. при цьому на сайті він продовжує світитись, що у наявності є. свідомо обдурюють людей, гаячи їх час
Oleg Babiuk не рекомендує цей магазин
30 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max (EFDELTA2Max-EU), Замовлення №17073

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Kolodiazniy не рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Хотів купити: DDR5 Crucial 16 GB DDR5 5600 MHz Pro (CP16G56C46U5), Замовлення №22542

Показує наявність і на Hotline і на сайті магазину, а по факту купити неможливо.
Grygoriy рекомендує цей магазин
24 листопада 2025 р.

Купив: QLED телевізор TCL 55Q6C, Замовлення №12118

Лише найкращі побажання.
Pasha_1 рекомендує цей магазин
9 листопада 2025 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Samsung RB33J3000SA, Пральна машина автоматична Samsung WW65A4S20CE, LCD телевізор (LED) Samsung UE43U8072F, Замовлення №НФНФ-009320

Купував товар через цей магазин, потрібна була доставка в квартиру, дуже дякую працівникам. від оформлення замовлення до доставки та заносу. Зробили все швидко, зручно і якісно, рекомендую.
Александр Самородов не рекомендує цей магазин
5 листопада 2025 р.

Хотів купити: віконний пилосос Karcher WV 5 Plus Black Edition (1.633-467.0), Замовлення №TM000022139

Ivan не рекомендує цей магазин
5 вересня 2025 р.

Хотів купити: Жорсткий диск WD Elements Desktop 8 TB (WDBWLG0080HBK)

Перед замовленням написав у чат питання стосовно товару. Але мені написали, що є по іншій ціні, дорожче. Через добу наявність на сайті і на Hotline є, і ціна 6715, а по факту купити неможна
Masterboy не рекомендує цей магазин
5 вересня 2025 р.

Хотів купити: Жорсткий диск WD Black D10 Game Drive 8 TB (WDBA3P0080HBK-NESN)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

в описании товара указано 1-2 дня. позвонил манагер, сказал сможем привезти через 7-10 дней...еще и предоплату захотел, смешно, в чем проблема наложенным отправить?покупать тут больше не намерен...досвидос