Відгуки про ІНФОРМАТИКА

Anthony Karpenko рекомендує цей магазин
11 квітня 2025 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків Samsung 16 GB SO-DIMM DDR4 2400 MHz (M471A2K43CB1-CRC), Замовлення №№4635

Відправили в день замовлення. Dell Inspiron 5770. Стала у другий слот, у першому від початку стояла точно така ж пам'ять. Все працює. Дякую!
Валерій рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків Samsung 16 GB SO-DIMM DDR4 2400 MHz (M471A2K43CB1-CRC), Замовлення №4474

Швидко зв'язались. Відправили в той же день. Товар прийшов добре запакований, працює. Зауважень не маю
Андрій рекомендує цей магазин
17 лютого 2025 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків SK hynix 4 GB SO-DIMM DDR4 2133 MHz (HMA451S6AFR8N-TF), Замовлення №-

Одразу передзвонили і відправили в той же день. Планка пам?яті була в наявності. На наступний день забрав з нової пошти. Все працює. Ціна більш ніж демократична. Дуже дякую. Від мене 10/10.
Andrule не рекомендує цей магазин
21 вересня 2024 р.

Хотів купити: SODIMM DDR4 8GB PC4-19200 2400 MHz Samsung m471A1K43CB1-CRC

Під виглядом нового продають бракований товар. Один контакт на фото пошкоджено.
Відповідь представника «ІНФОРМАТИКА»
Товар перевіряється перед відправкою. Якщо все-таки вам попалась бракована пам'ять, зверніться до нас для заміни. Гарантія — 3 роки
Lucius рекомендує цей магазин
28 серпня 2024 р.

Купив: SODIMM 8GB DDR4-2666 Hynix HMA81GS6JJR8N-VK, Замовлення №243062

Evgeniy Ivanov рекомендує цей магазин
23 серпня 2024 р.

Купив: SO-DIMM DDR4 8GB 3200MHz Samsung M471A1K43DB1-CWE, Замовлення №242411

Я спочатку замовив 8гб оперативку щоб встановити в ноутбук другою планкою, але мій ноут ASUS TUF F15 виявилося не підтримує дуал канал – постійні сині екрани з’являлися. У підсумку я попросив продавця замінити 8 гб на 16 гб з доплатою, на що продавець пішов мені на зустріч і тепер я дуже задоволений роботою ноутбука на 16гб пам’яті однією планкою. Спасибі Sergio! Рекомендую цей магазин)
Алексей Зиновьев рекомендує цей магазин
31 березня 2024 р.

Купив: Samsung 4 GB SO-DIMM DDR3 1600 MHz, Пам'ять для ноутбуків Samsung 4 GB SO-DIMM DDR3 1600 MHz (M471B5173BH0-CK0), Замовлення №238328

Доброго времени суток всем! Приобрел модуль памяти Samsung 4 GB SO-DIMM DDR3 1600 MHz для увеличения объёма оперативки на ноутбуке. Всё подошло и заработало. Продавец быстро оформил заказ, постоянно был на связи и очень оперативно отправил. Планка пришла на следующий день. Смело могу рекомендовать к сотрудничеству магазин ІНФОРМАТИКА.
Дима Гаврюшенко рекомендує цей магазин
27 грудня 2023 р.

Купив: SODIMM 8Gb DDR4 3200MHz Samsung M471A1G44BB0-CWE, Замовлення №235220

Рекомендую магазин!!! Замовляв тут вперше, після замовлення отримав дзвінок вже через декілька хвилин. Товар новий, гарантія присутня!!!
Вячеслав рекомендує цей магазин
16 вересня 2023 р.

Купив: SODIMM 8Gb DDR4-2666 Hynix HMA81GS6JJR8N-VK, Замовлення №231176

Гарний магазин. Відправили відразу.
Михаил Горняк рекомендує цей магазин
23 серпня 2023 р.

Купив: Оперативная ПамятьSODIMM DDR3 4Gb 1333 MHz Samsung M471B5273CH0-CH9, Замовлення №Замовлення #230725] (22/0

Спасибо Огромное ,что так быстро мой заказ Обработали ,Вчера 22 Августа я заказал .А сегодня в 1145 .уже мой заказ был на Новой почте в Критвом Роге !!! Спасибо Вам За То Ю,что Отвечали на мои Вопросы И За оперативную Отправку моего заказа !! Я даже и не ожидал , что так ООчень быстро придет мой заказ на почту !!! Еще Раз Огромное ВАм Спасибо !!! Приятно Работать С Ответственными Людьми !! Дай Бог Вам Всем Здоровья и Благополучия!!