Купив: Смартфон OnePlus Ace 12/256GB Black, Замовлення №380224766
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 9A 6/128GB Granite Grey, Замовлення №376468427
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G 6/128GB Green (China), Замовлення №377603137
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 Pro 6/128GB Blue, Замовлення №375493476
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 11 5G 6/128GB Mysterious Black (no NFC), Замовлення №374508762
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 8/256GB Star Blue, Замовлення №372318797
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 9A 4/64GB Granite Grey, Замовлення №371862112
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №365332809
Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №371055901
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон Xiaomi 12 8/256GB Gray, Замовлення №365012464