Сурик Евген рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 На модерації

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13C 8/256GB Midnight Black, Замовлення №309350734

Ввічливий та швидкий сервіс. Вартість товару приємно здивувала при оплаті. Товар новий. Я дуже задоволений покупкою і всім порекомендував!
Белый Влад рекомендує цей магазин
13 вересня 2024

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2, Замовлення № 305773704

Із плюсів по магазину: відправка день в день, гарний привітний консультант, якісний оригінальний товар. Мінусів не знайшли.
Enirp не рекомендує цей магазин
13 вересня 2024

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro

Колмыков Ярик рекомендує цей магазин
13 серпня 2024

Купив: Смартфон Google Pixel 5a 5G 6/128GB Mostly Black, Замовлення № 302474106

Дуже задоволений покупкою! Купив смартфон Google. Комунікація магазину з покупцями на високому рівні: оперативно, якісно і просто. Товар відповідає опису. Покупкою я дуже задоволений! Смартфон хороший, якісний. Рекомендую!
Гарвалинская М. рекомендує цей магазин
22 липня 2024

Купив: Xiaomi Redmi 12С 4/128 GB Graphite Gray, Замовлення №298205371

Покупка вдала. Телефон приїхав цілий, гарно запакований, з гарантією та чеком.
Комар Юля рекомендує цей магазин
1 липня 2024

Купив: Xiaomi Redmi 9 4/128GB Carbon Grey, Замовлення №296366972

В цьому магазині я купляю вперше. Сьогодні отримала телефон. Дякую магазину за оперативність. Все працює чітко. Задоволена покупкою.
Виктория рекомендує цей магазин
26 червня 2024

Купив: Xiaomi Redmi 10A 4/64GB Black, Замовлення № 294979264

Рекомендую даний інтернет магазин. Ціни на товари одні з найнижчих на ринку. Замовлення обробляється швидко. Доставка швидка.
Оводов Богдан рекомендує цей магазин
21 червня 2024

Купив: Google Pixel 5 8/128GB, Замовлення № 294617529

Тут гарантують якість та несуть відповідальність, магазин супер. Обов'язково буду замовляти ще.
Липка Елена рекомендує цей магазин
12 червня 2024

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G 6/128GB Green (SM-G780GZGD), Замовлення №290737027

Неймовірно ввічливий персонал! Замовляла сину телефон, прийшло все швидко на надійно упаковано!
Ильченко Валя рекомендує цей магазин
30 травня 2024

Купив: Смартфон Google Pixel 6a 6/128GB Charcoal, Замовлення №290511062

Продавцю велике спасибі, все чітко та зрозуміло. Купила собі новий телефон Google Pixel, все гаразд, покупкою задоволена, телефон просто неймовірний!