Відгуки про EOn.com.ua

Bohdan Zelinskyy рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Sony FE 50mm f/1.8 (SEL50F18F) , бездзеркальний фотоапарат Sony Alpha A7 IV body (ILCE7M4B.CEC), Замовлення №10032025

Mari Soldi рекомендує цей магазин
15 лютого 2025 р.

Купив: Об’єктив Sigma 30mm f/1,4 DC DN E mount (для Sony), Замовлення №2896

Хлопці швидко опрацювали замовлення, відправили день в день, за що дуже вдячна. Та наступного дня він в мене вже був в руках) по телефону проконсультували, все перепитали, сервіс та зв?язок з клієнтом на вищому рівні. Бажаю процвітання магазину.
Олег Рожко не рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Хотів купити: Canon RF 28-70mm f/2.8

Ігор Сорокін не рекомендує цей магазин
17 жовтня 2024 р.

Хотів купити: бездзеркальний фотоапарат Fujifilm X-S10 kit (15-45mm) black (16670106)

Товар відсутній у магазині, хоча на сайті є
Представник магазину «EOn.com.ua»
Так і є, ми декларуємо всі товари які є у постачальника, але буває що наявність замала і на момент запиту уже відсутня у постачальника. Ми на це ніяк не можемо вплинути, тільки вибачитись перед клієнтом.
18 жовтня 2024 р. Відповісти
Олександр Лисиця рекомендує цей магазин
2 жовтня 2024 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC180P, Замовлення №2597

Товар замовив по дуже приємній ціні без будь яких сподівань на зворотній зв'язок. Але на наступний день зі мною зв'язалися, підтвердили актуальність ціни і попередили про терміни доставки. Зважаючи на ціну терміни були адекватними. Вчора забрав по ціні двотижневої давнини не зважаючи на зміну курсу і підвищенню ціни постачальника. Товар протестований . Дуже задоволений покупкою .
Stanislav Kotlyar не рекомендує цей магазин
4 вересня 2024 р.

Хотів купити: EcoFlow DELTA Pro

ціна радикально не відповідає дійсності
Представник магазину «EOn.com.ua»
Доброго часу . Всі запропоновані варіанти по ціні були озвучені, на сайті стоїть мінімальна ціна на Ecoflow Delta Pro саме той комплектації яка вам не подобається, а комплектація та відповідність до країни яка вам підходить коштує дорожче, тому ми розуміємо ваш відгук і бажання купити станцію кращої комплектації за низькою ціною. Ми обміркуємо як викласти на сайті більш детальну інформацію щоб не було таких ситуацій. Дякуємо за ваш відгук, він допоможе зробити для наших покупців більш зручний сервіс.
4 вересня 2024 р. Відповісти
Maksym Ulanov не рекомендує цей магазин
3 вересня 2024 р.

Хотів купити: Акумулятор Nikon EN-EL 15 b

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Зробив замовлення у цьому магазині і тиша. Подзвонив сам - спитав, що там з замовленням. Отримав відповідь, що уточнюють наявність і передзвонять. І все. Знов тиша і ніхто не перетелефонував. З таким відношенням до покупців далеко підуть...
Владимир Д. не рекомендує цей магазин
26 серпня 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU)

На сайті і на хотлайн ціна 88000грн. Розмістив замовлення. Ніхто не передзвонив. Я через 7 годин подзвонив сам. Сказали ціна неактуальна - нова ціна 97 000грн.
Представник магазину «EOn.com.ua»
Доброго ранку. Дякуємо за відгук, ми обовʼязково виправим ціну і покращимо комунікацію з клієнтом. Чому так сталося, тому що коли було світло в країні станції були доступні у постачальника по 88000 грн., попиту не було і їх продажі шли повільно, а коли почались масові обстріли нашої енергопостачальної мережі і міст в цілому , коли вимкнули світло на 4-5-6 і більше годин, пропав інтернет, у деяких вода і другі речі, попит на станцію виріс в 450 разів по офіційній статистиці, тому вони швидко закінчилися у постачальника так як їх кількість була невелика, і наш контент менеджер не зміг прибрати ціну на сайті так як не було інтернету ні на роботі , ні дома , була повітряна тривога з 5:57 до 13:43. Ціну яку ми запропонували в телефонному режимі за 97000 грн. була від іншого постачальника в якого на той момент станція Ecoflow Delta Pro була в наявності. Ми вибачаємось за незручності і обов’язково Вам зробимо максимальні знижки на любий товар в нашому інтернет-магазині. Бережіть себе та близьких і бажаємо всім стресостійкості і терпіння . Команда Eon рада бачити задоволених клієнтів.
28 серпня 2024 р. Відповісти
Сергій не рекомендує цей магазин
2 серпня 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 (ZMR600-B-EU)

Товар вже місяць не в наявності, але продавець його з Hotline не видаляє
Представник магазину «EOn.com.ua»
Доброго дня. Товар на сайті був в статусі - ОЧІКУЄТЬСЯ. Коли він прийде до нас ми змінимо статус на - Є В НАЯВНОСТІ . Тож будемо уважними до інформації яка є , і вона відповідає дійсності! Ми можемо рекламувати товар на любій площадці до того як він прийде до нас .
4 серпня 2024 р. Відповісти
Доброго! На Hotline відсутні помітки "в наявності/ не в наявності" щодо кожного окремого магазину. Натомість відмітка "не в наявності" з'являється, коли жоден магазин товар не пропонує. Отже за замовчанням товар, який ви викладаєте на Хотлайн, має бути у вас в наявності. На Хотлайн навіть у відгуку про продавця відповідна позиція є "Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline". Рекламувати товар ви можете на любих платформах, але давати посилання на товар, якого у вас немає - це введення в оману споживача в рекламному оголошенні.
6 серпня 2024 р. Відповісти
Ілля не рекомендує цей магазин
15 лютого 2024 р.

Хотів купити: бездзеркальний фотоапарат Nikon Z5 body (VOA040AE)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «EOn.com.ua»
Шановний клієнт Ілля. Керівництво магазину розібралося в суті претензій до нас і хочемо повідомити, що нами зроблено висновок, як більше не можна дезінформувати клієнта, кардинально змінили роботу з постачальником, співпрацюючи з яким вийшла ця історія. Ми приносимо вибачення за втрату вашого часу і негативні емоції. На знак вибачення наш магазин готовий подарувати ультрафіолетовий фільтр для об'єктива, сумку для фотоапарата, а також надати Вам максимальну знижку, що дорівнює собівартості, на будь-який товар з нашого каталогу.