Купив: Рюкзак міський Deuter Giga / alpinegreen-navy (3821018 2322), Замовлення №674255
Хотів купити: Рюкзак Deuter City Light 16л
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Рюкзак Deuter Giga Bike 28 л 3822018 4701, Замовлення №642981
Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Спальний мішок-кокон Deuter Orbit -5° / left, silver-anthracite (37460-4140/1), Замовлення №183553
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Deuter Giga 28 л 3821018 7000, Замовлення №220499
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Рюкзак туристичний Deuter Futura 22 / black-titan, Замовлення №287432
Купив: Замовлення №646178
Купив: Рюкзак міський Deuter Gogo / black-titan (3820016 7490), Замовлення №67195
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Спальний мішок-кокон Deuter Dream Lite 500 / titan-black (37071-4100/1), Замовлення №427
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: асортимент