Відгуки про Олкар

Андрій Жук не рекомендує цей магазин
16 червня 2025 р.

Купив: Готовий антифриз Febi Антифриз 26581, Замовлення №80343, 11.06.2025

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Антифриз зі стертою датою виробництва
Відповідь представника «Олкар»
Доброго дня, дякуємо за відгук. Даний виробник, а саме FEBI, наносить дату виробництва на каністру так званим "принтовим" методом а не відтиском. Нажаль цей принт доволі легко стираєтся. Наприклад каністра об каністру треться (наприклад в процессі перевезення товару) і в результаті може частково або повністю стертись. На самій каністрі, зазвичай, там де дно, має бути дата виробництва самої каністри. Зазвичай ці дати приблизно однакові по даті.
coment рекомендує цей магазин
13 грудня 2024 р.

Купив: Моторне мастило Shell Helix Ultra 5W-40 4л, Замовлення №75223

дуже сподобався сервіс. відразу відгукнулися на емейл. все грамотно проконсультували. на наступний день смс проінформувало, коли можно виїзжджати за замовленням . магазин рекомендую
Viktor рекомендує цей магазин

Дякуємо! Звертайтесь!)
9 жовтня 2024 р. Відповісти
Дашкевич Андрей Николаевич не рекомендує цей магазин
22 грудня 2022 р.

Хотів купити: Інтелектуальний зарядний пристрій Bosch C7 (0 189 999 07M)

Відповідь представника «Олкар»
Доброго дня, ці зарядні пристрої були в нас по 3630 грн. Вчора закінчились, а ціна на Хотлайні змінюється пізніше. Якщо Вас цікавить - зараз знову є декілька штук по ціні 3630 грн. Наберіть нас, якщо вони не продадуться, зробимо за 3630 грн
skypromua не рекомендує цей магазин
4 грудня 2022 р.

Хотів купити: RAVENOL HJC Hybrid Japanese Coolant Concentrate

Ціна не відповідає дійсності.
Galaxy Chess рекомендує цей магазин
9 вересня 2022 р.

Купив: Трансмісійне масло Ford Motorcraft Mercon LV Automatic 4 73л, Замовлення №49771

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Замовив все без проблем, приїхало вчасно, всім задоволений, дякую вашій команді за гарну роботу!!!
Відповідь представника «Олкар»
Дякуємо Вам за позитивний відгук!)
Irina Palval рекомендує цей магазин
21 липня 2022 р.

Купив: Моторное масло, воздушный фильтр, фильтр салона, тормозная жидкость, задние амортизаторы, сайлентбло

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Олкар»
Дякуємо що вибрали наш магазин! Завжди раді допомогти!)
hotliner рекомендує цей магазин
16 червня 2022 р.

Хотів купити: Масло моторное Ford Motorcraft , Замовлення №48552

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Нашел магазин через Хотлайн и сделал заказ, после мне перезвонили и подтвердили цену, возможность самовывоза и наличие. Купил в другом магазине где до этого оформил заказ на фильтра, а так купил бы тут. Минус нет возможности оплаты через терминал кредитной картой.
Відповідь представника «Олкар»
Доброго дня, дякуємо за позитивний відгук, звертайтесь!)
sinsei рекомендує цей магазин
23 жовтня 2021 р.

Купив: Масло моторное G-Energy Synthetic Active 5W-40, Замовлення №42725

Заказал моторное масло и фильтр , перезвонили быстро , товар был в наличии , отправили в тот же день . На почтовый ящик присылали несколько сообщений о стадии формирования заказа . При отгрузке товара перевозчику , прислали смс с номером накладной . Товар приехал хорошо упакованный без повреждений с выдатковой накладной оформленной печатью и подписью . Работой интернет магазина Олкар я остался доволен .
Відповідь представника «Олкар»
Спасибо за позитивную оценку нашей работы! Обращайтесь!)
Евгений Борисенко не рекомендує цей магазин
12 жовтня 2021 р.

Хотів купити: Амортизатор Bilstein 22 267689

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Через три дня после трьох(моих) звонков ответили: "Внесите предоплату и ждать минимум две недели, уж очень далеко везти (с Европы)".
Відповідь представника «Олкар»
Добрый день, не совсем понятен Ваш отзыв. Вы оформили заказ, Вам сказали что товар заказной (есть соответствующий срок поставки по товару). По поводу предоплаты - вся информация есть у нас на сайте https://olcar.com.ua/pages/oplata_dostavka Такие заказы (из-за границы) без предоплаты никто не везет, по-этому повторюсь, не совсем понимаем суть претензии к нам и конкретно данный отзыв.