Відгуки про Tehnosvit

Roman Volkov не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
15 травня 2025 р.

Хотів купити: Gree Bora GWH12AABXB-K3NNA2B

Товара нет и не будет. Зря потратил время.
Відповідь представника «Tehnosvit»
Шановний Романе, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що товар, який вас зацікавив, на момент звернення був відсутній на складі. Звертаємо увагу, що актуальна наявність товару вказується на сайті й регулярно оновлюється. Ми завжди прагнемо надавати точну інформацію, однак можливі ситуації, коли товар розкуповується швидше, ніж оновлюється статус. Ваше замовлення не було оформлено та не оплачено, а тому негативна оцінка магазину базується не на якості обслуговування чи факті покупки, а лише на відсутності товару. З повагою, Магазин Tehnosvit
Представник магазину «Tehnosvit»
Шановний Романе, дякуємо за ваш коментар. Нам щиро прикро, що ситуація з відсутністю товару спричинила у вас розчарування. Ми постійно працюємо над оновленням асортименту, однак, на жаль, іноді бувають затримки між оновленням на сайті та фактичною наявністю на складі. Це не зумисна дія, а технічна неточність, над усуненням якої ми вже працюємо. Ми не мали на меті вводити в оману або "викрадати ваш час" — замовлення не було оформлене, оплата не здійснювалась, і жодна транзакція не проводилась. Наша відповідь не була відпискою — ми прагнули пояснити ситуацію прозоро. Ще раз дякуємо за зворотний зв'язок. Саме завдяки йому ми вдосконалюємо роботу сервісу. З повагою, Tehnosvit
16 травня 2025 р. Відповісти
Roman Volkov відповів на коментар Олексій
Шановний Tehnosvit, будь ласка, вчасно оновлюйте інформацію о наявності та цінах і все буде добре!
16 травня 2025 р. Відповісти
Гусаим Андрей рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Осушувач повітря Trotec TTK 75 E, Замовлення №FL00-000027

Замовляв осушувач повітря, товар приїхав вчасно з фіскальним чеком! Можу рекомендувати!
Zahar 0101 рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Обігрівач Atlantic F19 CEG BL-MECA/M2 1000W, Замовлення №FF00-000015

Дякую за оперативність магазину! Доставили якісний товар ще й швидко. Рекомендую!
Филатов Руся рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Купив: Кондиціонер Midea Xtreme MSAG-18HRFN8-I/MSAG-18HRFN8-O , Замовлення № MR00-000060

Дякую вам за надання якісно своїх послуг! Все швидко оформили та доставили. Товар приїхав цілий та з фіскальним чеком та гарантією!
Погорений Степа рекомендує цей магазин
13 грудня 2024 р.

Купив: Водонагрівач Ariston VELIS TECH 100 EU (3100919), Замовлення №HO00-012140

Гарний сервіс все вчасно доставили! Все подобається! Дякую!
Белик Коля рекомендує цей магазин
10 грудня 2024 р.

Купив: Обігрівач Electrolux ECH/T - 2000 M, Замовлення №GR00-003027

Дякую цьому сервісу за оперативність! Зараз під час морозів сильно допомогли з швидкою доставкою!
Бондарь РВ рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Мобільний кондиціонер Cooper&Hunter CH-M08MC, Замовлення №FA00-000134

Приємно вражені сервісом та цінами! Якщо будемо купувати кондиціонер ще, замовимо тут однозначно.
1eo5old рекомендує цей магазин
27 серпня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic O'PRO Slim PC 50 (841179), Замовлення №39705

Классный магазин, купили бойлер Atlantic o'pro slim pc 50. Менеджеры быстро отвечают на звонки и на оставленные заявки. Товар быстро привезли курьеры по Киеву, в тот же день заказв- все четко. Очень довольна сервисом, просто огонь ?. Однозначно рекомендую!
Лисица Марина рекомендує цей магазин
10 серпня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Electrolux EWH 80 Fmx DL EEC, Замовлення №FV00-000179

Приємно вражена сервісом! Все чітко, швидко і максимально інформативно. Всім своїм знайомим порадила цей магазин!
Ivan Boyaryn не рекомендує цей магазин
15 липня 2024 р.

Хотів купити: Кондиціонер Hyundai HSI/HUI-09H99X

На сайті є кондиціонер по хорошій ціні, а коли подзовнив, то сказали, що нема в наявності, і запропонували гірший варіант по вищій ціні.
Відповідь представника «Tehnosvit»
Доброго дня, Ivan Boyaryn. Нам прикро, що у Вас залишились негативні емоції від покупки у нашому магазині. Ваше замовлення було зроблено у період великого ажіотажу та дефіциту на складах у зв'язку з жаркою погодою на вулиці, коли наявність кондиціонерів може змінитись за хвилину з наявності 100 штук до немає в наявності, тому Вам було запропоновано інший кондиціонер, тому що менеджер не зміг підтвердити наявність обраного Вами кондиціонера. Якщо ще не обрали кондиціонер, просимо почекати до кінця місяця та спаду жари, буде велика поставка нових кондиціонерів, й обраний Вами у тому числі. Тому бажаємо Вам, щасливих наступних покупок! Та скорішій перемозі України та світла 24/7.))