Купив: Водонагрівач Ariston VELIS TECH 80 EU, Замовлення №НО00-007992
Сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Осушувач повітря Cooper&Hunter CH-D014WD6-30LD WF, Замовлення №75210

Купив: Кондиціонер , Замовлення №1234
Купив: конвектор Electrolux Air Gate Digital Inverter ECH/AGI-2000, Замовлення №Н00-000643
Купив: Обігрівач Electrolux ECH/AG2 2000EF, Замовлення №22332
Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea D80-15EW1(W)
Купив: Водонагреватель Fudo FDD-80L(80л) HO00-016350, Замовлення №177
Купив: MIDEA MSAG-24HRFN8-I, Замовлення №0539

Купив: Осушувач повітря TROTEC TTK 72 E, Замовлення №21943
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston VELIS PRO DRY WIFI 100 EU (3100910), Замовлення №FV00-000296