Відгуки про TEHNO-BIT.COM.UA

Андрей Рябич рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р. На модерації

Купив: Смартфон Oukitel WP35 8/256GB Green, Замовлення №389605259

Звернувся до цього магазину і залишився дуже задововоленим. Обслуговування швидке і професійне. Менеджери ввічливі, відповідають на всі запитання і вирішують виниклі проблеми. Рекомендую усім цей магазин. Вдалих усім покупок.
Відповідь представника «TEHNO-BIT.COM.UA»
Доброго дня, шановний клієнт! Дякуємо вам за відгук. Служба контролю якості обслуговування TEHNOBIT.COM.UA
Виталий Сиряк рекомендує цей магазин
1 березня 2026 р.

Купив: Смартфон realme C71 6/128GB Forest Owl, Замовлення №389132359

Шукав Realme c71 і тут же знайшов потрібний смартфон. Тільки замовив, через 2 дні прийшов. Просив наклеїть захисту плівку, все зробили. Дуже дякую!
Vladyslav Vozovyk рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Nothing Phone (3) 12/256GB Black, Замовлення №389609224

Eugeniy Veselskiy рекомендує цей магазин
23 лютого 2026 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 8 Lite Black (BHR08OMGL), Замовлення №38960096

В котре купую в цьому магазині - завжди жодних проблем , все швидко, якісно, надійно, ціни одні з найнижчих. Рекомендую !
Володимир Присяжнюк рекомендує цей магазин
20 лютого 2026 р.

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap Coanda 2x Multi-styler & Dryer Straight to Wavy Ceramic Pink/Rose Gold (598757-01), Замовлення №388548238

Роботю магазину задоволений, дуже рекомендую!
Andriy Maheha рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A36 5G 8/128GB Awesome Black (SM-A366BZKP), Замовлення №388052325

Мої рекомендації.
dfquerd рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Graphite (SM-S721BZKD), Замовлення №387952083

Продавець зв'язався швидко, був ввічливим. Товар відправили впродовж доби, смартфон приїхав цілий та неушкодженим. Не пошкодувала, що купила саме тут. Рекомендую цей магазин :D
aa2439cp рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A36 5G 8/256GB Awesome White (SM-A366BZAG), Замовлення №386107999

Alex Zmiievsky рекомендує цей магазин
14 лютого 2026 р.

Купив: Ноутбук ASUS V16 V3607VU (V3607VU-RP273), Замовлення №384286049

Ноут був в наявності, стан новий, ціна найнижча, відправили швидко, дякую.
Сергей Рекун рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Tecno Pova 7 Neo LJ6 8/256GB Magic Silver (4894947086816), Замовлення №387882317

дуже дякую магазину. вже купив 3 телефони собі та батькам. дуже всі задоволени. ціни дуже приемні. .