Відгуки про TEHNO-BIT.COM.UA

ALF не рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Портативна колонка Xiaomi Sound Outdoor 30W Black, Замовлення №20451072971151

Замовив 25.12 об 22:57 Телефон зранку мій був відключений Впродовж всього дня не передзвонили, пропущені, смс теж не приходили, набрав сам. Відправили 27.12 Товар прийшов розпакований, брав на подарунок. В вайбері звісно написав про це, але відповівді не було. Не рекомендую.
Відповідь представника «TEHNO-BIT.COM.UA»
Доброго дня! Надішліть, будь ласка, скрін замовлення з кошику або фото чеку , що підтверджує купівлю товару у нас, або вкажіть контактні дані.
ALF
На модерації
Так, з номером помилився, ось правильний - 323909373
Сьогодні Відповісти
Kyrylo Ronskyy рекомендує цей магазин
2 січня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds3 Pro Silver (SM-R630NZAA), Замовлення №324253654

Навушники оригінальні, запечатані пломбами виробника, етикетка українською, дата виготовлення 11.2024 - свіжак, вже без косяків. Платив картою онлайн через сайт, передзвонили і відправили новою поштою швидко. Чек і гарантійка були разом з навушниками. Звертаю увагу, що чек товарний, а не фіскальний для кого це важливо. Працюють ок, з першим фолдом спарувались самі одразу при відкритті кришки.
Відповідь представника «TEHNO-BIT.COM.UA»
Доброго дня, шановний клієнт! Дякуємо вам за відгук. Служба контролю якості обслуговування TEHNOBIT.COM.UA
Иван Куцак рекомендує цей магазин
30 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray (SM-S928BZTG), Замовлення №kemypG3Bd111

Купував телефон Samsung s24 ultra. Замовлення оформили швидко , без проблем , відправку зробили в цей же день , як і було обіцяно . На всіх етапах замовлення проблем не виникло взагалі . Швидке обслуговування та гарна ціна Рекомендую
Игорь Муштак рекомендує цей магазин
25 грудня 2024 р.

Купив: Oneplus ase 3 Pro 5G , Замовлення №869749

Заказал oneplus ase 3 Pro 5G. Попросил менеджера отправить в день предоплаты, пошли на встречу и отправили в тот же день. Спасибо магазину
RK рекомендує цей магазин
23 грудня 2024 р.

Купив: Навушники TWS Gelius Incredible 2 GP-TWS033X Pink (98755), Замовлення №20451050677560

Хороший магазин з простим, зрозумілим і зручним в користуванні сайтом.
Hawk рекомендує цей магазин
9 грудня 2024 р.

Купив: blackview tab mega 1 8/256gb, Замовлення №esk7FLETb000

Виталий Коханов рекомендує цей магазин
27 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Infinix Note 40 Pro 8/256GB Vintage Green (4894947019395), Замовлення №20451047667990

Очень быстрая доставка всё ок рекомендую
Tim Wolf (Games) рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Планшет Oukitel OT6 Kids 4/64GB Purple, Замовлення №314648954

Все добре, відправка швидко. Потрібно мати зв'язок, бо Я так зрозумів без обговорення по телефону не відправлять. Не сподобалось, що беруть додаткову плату за оплату у відділенні. Виходить нова пошта бере комісію і ще й магазин не відомо чому теж бере комісію...
Nataliia Shkrobynets рекомендує цей магазин
29 жовтня 2024 р.

Купив: Монопод-стабілізатор Proove Axis Gimbal (MPAX00010001), Замовлення № Proove

Відповідь представника «TEHNO-BIT.COM.UA»
Дуже швидка доставка, якість відповідає опису, рекомендую ?
29 жовтня 2024 р. Відповісти
Qeet Noir рекомендує цей магазин
23 жовтня 2024 р.

Купив: Геймпад Sony DualSense White (9399902), Замовлення №313438197

Здивований надзвичайною швидкістю і відповідальністю магазина. Опис магазина відповівдає дійсності на 100%.