Відгуки про Brain.Комп'ютери/гаджети

Roman Zhelezniak рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Автолампа Osram галогенова 55W (OS 64210 ALL), Замовлення №#20-11449684

Stexz не рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач WD Blue SN580 500 GB (WDS500G3B0E), Замовлення №20-11406006

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Довелося зробити скасування замовлення, передумав купувати. Два тижні минуло, грошей поки що не повернули. Сьогодні дзвонив питав, сказали, що відправили щось там на пошту, якої я не маю. Виявляється, коли потрібно про бонуси нагадати, використовується бот у Вайбері, а як гроші назад відправити, навіть зателефонувати не зволили. А якби я півроку їм не нагадував, напевно, нічого б і не повернули.
Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Вибачте за таку ситуацію. Вам дійсно мали зателефонувати для узгодження деталей щодо повернення коштів. Вживаємо заходів для виключення технічних причин, що мали місце. Сповіщеннями про акційні пропозиції, стан бонусного рахунку тощо можна керувати в персональному кабінеті на сайті brain у розділі "Мої підписки". Шкода за завдані незручності.
alex_sul рекомендує цей магазин
19 січня 2025 р.

Купив: Блок живлення Vinga SFX-500G, Замовлення №11443564

Aleksandr Kukharev рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р. На модерації

Купив: Миша A4Tech OP-560NU, Замовлення №665929

VasyaM рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Підставка до ноутбука Gembird до 15, Підставка для охолодження ноутбука Gembird NBS-1F15-04, Замовлення №11439049

Магазин норм, а підставка - хлам
Zero_Betelgeuse рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р. На модерації

Купив: Флешка GOODRAM 32 GB UME3 USB 3.0 Black (UME3-0320K0R11), Замовлення №20-11295480

Магазин має привабливу программу дояльності, доступні ціни, замовлення у Харків завжди доставляється у вказані терміни, товар якісний. Все добре, все працює, жодних нарікань. Рекомендую!
Olga Krukova рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р. На модерації

Купив: Машинка для стрижки тварин Moser WAHL Lithium Ion Pro (09766-016), Замовлення №20-11432364

StilL_WheelinG рекомендує цей магазин

Купив: Монітор AOC Q27G4X, Замовлення №11381349

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Дякуємо, що позитивно оцінили наш магазин.
nik114 не рекомендує цей магазин
12 січня 2025 р.

Купив: Монітор ASUS ROG Strix XG27ACG (90LM0A70-B01370), Замовлення №20-11421780

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Замовив товар 09.01. Відразу прийшов лист про те що доставлять до 12.01. 10.01 подзвонив менеджер відносно оплати. Я ще раз уточнив коли відправка, на що він відповів якщо сьогодні (10.01) оплатите то сьогодні і відправимо - відразу оплатив. На даний момент 12.01 відправка не відбулася. обіцяють відправити з міста Києва 13,01 о 19,00. Ніколи не оплачуйте жодного товару наперед у цьому магазині. Або краще взагалі оминайте його. Збережете нерви і час.
Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Вибачте за очікування. Автоматичне повідомлення містить інформацію стосовно орієнтовної дати доставки. Час зарахування коштів банком (з урахуванням вихідних 11 і 12 січня) може змістити час виконання замовлення. Товар буде відправлено сьогодні. Сподіваємося на розуміння.
І знову ОБМАН. Кошти вам були зараховані ще 10 числа і ще один обман - зараз 14.01.24 - Товар так і не відправили. Де ваше сьогодні? Вам ще не набридло обманювати?
13 січня 2025 р. Відповісти
Михайло Коваленко рекомендує цей магазин
12 січня 2025 р.

Купив: Відеокарта ASUS GeForce RTX3060 12Gb DUAL OC V2 LHR (DUAL-RTX3060-O12G-V2), Замовлення №04985614

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Дякуємо за високу оцінку нашого магазину.