Відгуки про АТЛ

Yura Smal не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
31 серпня 2023 р.

Купив: Напіввісь skf, Напіввісь skf, для vw passat b7, Замовлення №Xxx

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Придбав Напіввісь skf, для vw passat b7, через місяць зломалась, привіз на гарантію і ось вже 2 тижні чекаю результату огляду. Машина не можу справити бо у випадку позитивного рішення по гарантії мені дадуть справну запчастину, но ніяк не гроші. Так би вже купив і давно їздив і чекав на гроші. На прохання пришвидшити розгляд розводять руками, нічим не можуть допомогти
Сергій не рекомендує цей магазин
29 серпня 2023 р.

Хотів купити: Shell Helix Ultra 5W-30

не співпадає наявність і вартість
вовремя спрыгнул не рекомендує цей магазин
15 серпня 2023 р.

Хотів купити: Антифриз-концентрат Toyota Long Life coolant concentrated RED 1л, Антифриз-концентрат Toyota Long Life Coolant Concentrated 1л

товар рекламується по 380 грн, після замовлення менеджер дзвонить і каже що 480 грн
Ruslan Koshevoi не рекомендує цей магазин
8 серпня 2023 р.

Хотів купити: Автомобільний акумулятор Westa 6СТ-60 Аз Standard

замовлення №277006. Ніхто не подзвонив. Нічого не змогли продати Пройшло майже 2 тижня.
bmv не рекомендує цей магазин
19 липня 2023 р.

Хотів купити: Масло моторне синтетичне VAG

При замовленні вказана наявна кількість 17 шт. Фактично у наявності не виявилось.
Відповідь представника «АТЛ»
Доброго дня! Приносимо вибачення за неприємне враження від співпраці, що було викликано цією ситуацією! Будемо вдячні за номер вашого замовлення щоб ми могли розібратися що стало причиною цього випадку. Дякуємо!
Замовлення 274219. Олива в наявності все ж є, як я розумію, тільки тепер ціна на 500 грн вища.
31 липня 2023 р. Відповісти
Світлана Свистун не рекомендує цей магазин
14 липня 2023 р.

Хотів купити: Система омивача додж джорні

Водили за ніс тиждень замість того, шоб одразу сказати, що допомогти не зможуть. Змарнували дорогоцінний час. В магазині, щоб купити товар чи послугу, до менеджерів не допросишся... АТЛ на Симиренка
Відповідь представника «АТЛ»
Вітаємо! Приносимо вибачення за незручності, що спричинені цим випадком! Якщо є така можливість, то надайте будь-ласка номер вашого замовлення щоб ми могли вжити заходів для упередження подібних ситуацій в майбутньому. Дякуємо!
Andy не рекомендує цей магазин
21 травня 2023 р.

Хотів купити: Очищувач кондиціонера XADO Кондиціонер гуми та пластику XADO Verylube 320 мл (XB40006)

Вказана ціна на хотлайн дуже відрізняється від реальної на сайті атл.
Відповідь представника «АТЛ»
Вітаємо! Надайте будь ласка номер замовлення для можливості предметного розгляду даної ситуації.
Vadim Kozyra не рекомендує цей магазин
18 травня 2023 р.

Хотів купити: Автомобільний акумулятор BOSCH S5 6CT-63

Максим Поваляшко не рекомендує цей магазин
27 квітня 2023 р.

Хотів купити: Літні шини Fulda EcoControl HP2 (195/65R15 91H)

Найгірший сервіс з усіх інтернет магазинів мені відомих, всі мої замовлення які я робив в цьому магазині скасовані і як завжди одна відповідь товару вже нема ми не оновили інформацію на сайті, не тратьте свій час виберіть відразу будь-який інший інтернет магазин
Aron Rozenblum не рекомендує цей магазин
24 квітня 2023 р.

Хотів купити: полироль

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару