Купив: Yamaha EPH-R22 Pink, Замовлення №280250
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Yamaha NS-AW194, Замовлення №280199
Купив: NuForce DAC80, Замовлення №280193
Купив: Denon SC-F109, Замовлення №280170
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Навушники з мікрофоном Klipsch Reference X6i Black, Замовлення №280151
Купив: JBL J33, Замовлення №280137