Купив: Монопод Manfrotto MVMXPRO500, Замовлення №1453812
Купив: Sennheiser MKE 200 Mobile Kit, Замовлення №1450624
Купив: Компактний фотоапарат Ricoh GR IIIx (S0015285), Замовлення №938074
Хотів купити: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 240 PRO
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: FPV окуляри SKYZONE SKY04X Pro, Замовлення №922626
Купив: Skyzone SKY04X PRO, Пульт ДУ RadioMaster TX12 Mark II ELRS, Зарядное устройство Xtar MC4S, Аккумулят, Замовлення №876980
Хотів купити: FPV окуляри SKYZONE SKY04X V2 Black (SKY04XBLK)
Купив: Відеопередавач Rush Max Solo, Замовлення №823804
Купив: відеомікшер Blackmagic Design Відеомікшер ATEM Mini Pro, Замовлення №847895
Купив: Модуль передавача для FPV RadioMaster ExpressLRS 915 TX module Bandit (HP0157.0062-915), Замовлення №4433