Відгуки про ArtWaY Украина

Mykolai Manilyuk рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Монопод Manfrotto MVMXPRO500, Замовлення №1453812

Все було чудово, оперативна доставка, якість товару на висоті. Менеджер Артем дуже люб'язний та щирий. Рекомендую до покупок!
Александр Земницкий рекомендує цей магазин
11 січня 2025 р.

Купив: Sennheiser MKE 200 Mobile Kit, Замовлення №1450624

Приобретаю в этом магазине не первый раз, как и раньше остался довольный покупкой. Информация по товару актуальная, есть в наличии, цены приятно удивляют. Посылку доставили очень быстро, всегда на связи. Спасибо!
Sergiy Grynko рекомендує цей магазин
27 серпня 2024 р.

Купив: Компактний фотоапарат Ricoh GR IIIx (S0015285), Замовлення №938074

У складних умовах часу для постачальників товару магазин зміг привести камеру під індивідуальне замовлення заради клієнта та продати її за тією з ціною (найнижчою в Україні)! Дякую!
Rokit one не рекомендує цей магазин
24 серпня 2024 р.

Хотів купити: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 240 PRO

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Позвонил сказали наушники забронированы,говорю то как что делать как решить мы вам перезвоним и скажем что к чему, через два часа написали мы не сможем вам их продать.В итоге в другом магазине взял подешевле две пары.Не рекомендую этот магазин!
Менеджер Комерческий рекомендує цей магазин
9 серпня 2024 р.

Купив: FPV окуляри SKYZONE SKY04X Pro, Замовлення №922626

Товар получила быстро, консультация менеджера была на высшем уровне. Спасибо.
Ігор Луньов рекомендує цей магазин
6 липня 2024 р.

Купив: Skyzone SKY04X PRO, Пульт ДУ RadioMaster TX12 Mark II ELRS, Зарядное устройство Xtar MC4S, Аккумулят, Замовлення №876980

гарне обслуговування, товар належної якості, покупкою задоволений
Андрій Куріпка не рекомендує цей магазин
20 червня 2024 р.

Хотів купити: FPV окуляри SKYZONE SKY04X V2 Black (SKY04XBLK)

Замовив Skyzone SKY04X V2. Нема в наявності і не буде.
Матвій Турко рекомендує цей магазин
14 червня 2024 р.

Купив: Відеопередавач Rush Max Solo, Замовлення №823804

Yatambil рекомендує цей магазин
13 червня 2024 р.

Купив: відеомікшер Blackmagic Design Відеомікшер ATEM Mini Pro, Замовлення №847895

все пройшло супер, швидко
Skyglar рекомендує цей магазин
22 березня 2024 р.

Купив: Модуль передавача для FPV RadioMaster ExpressLRS 915 TX module Bandit (HP0157.0062-915), Замовлення №4433

Швидко уточнили замовлення і відправили. Товар в ідеальному стані. Рекомендую