Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Автошини, диски TyreSale

Oleg Gurenko не рекомендує цей магазин
1 грудня 2025 р.

Хотів купити: Зимові шини Hankook Winter i Cept iZ 3 W636 (185/60R15 88T), Зимові шини Hankook Winter i Cept iZ 3 W636 (195/65R15 95T)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

ціна на 100грн дорожча ніж заявлена , відправка товару через 5днів ,не рекомендую тут замоляти
Відповідь представника «Автошини, диски TyreSale»
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. У поодиноких випадках після уточнення залишків на складах партнерів ціна може трохи відрізнятися від тієї, що була вказана на сайті. Ми завжди повідомляємо клієнту оновлену вартість і відправляємо товар тільки після підтвердження. Шкода, що у Вашому випадку це спричинило негативне враження. Щодо строків відправки, у сезон навантаження на склади значно зростає, тому деякі замовлення можуть відправлятися не в день замовлення. Ми завжди попереджаємо про можливі затримки. Щиро перепрошуємо за дискомфорт. Дякуємо за відгук, він допомагає нам покращувати сервіс та уникати подібних ситуацій надалі. З повагою, магазин Tyresale.
Алла рекомендує цей магазин

Купив: Litnya shina OTANI KC2000 205/60R16 92V (4od.), Замовлення №958866091

Карпенко Валя рекомендує цей магазин
30 квітня 2025 р.

Купив: Літні шини Tigar Summer SUV (225/70R16 103H), Замовлення №958643113

Отримала шини, усе в порядку. Нові, чисті, виробництво свіже, без пошкоджень. Замовлення оформила швидко, менеджер зателефонував майже одразу. Доставку оформили без затримок, все прийшло вчасно. Все сподобалось, дякую.
Панкратов В. рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Купив: Літні шини Bridgestone Turanza T005 (185/65R15 88H), Замовлення №958660002

Замовляю вже не перший раз — все чітко, без зайвого :) Шини якісні, сервіс на рівні. Однозначно раджу!
Dmitriy Gordievskiy рекомендує цей магазин
6 квітня 2025 р.

Купив: Літні шини Hankook Ventus Prime 4 K135 (225/50R17 98W), Замовлення №№­958716408

Все добре, покупка пройшла так як домовлялись, зв"язались швидко, відправили вчасно Шини круті, був вау еффект зразу після шиномонтажа, коли виїхав.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Ds_А не рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р.

Хотів купити: Зимові шини Triangle Snowlink PL02 (255/45R20 105V)

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

На платформі написано: Доставка з Харкова. За фактом обман, т.к. доставка із західної України та чекати на доставку 5 днів. Не вводьте людей в оману (не обманюйте). На сарказм хлопця телефоном мовчу - ваш бізнес спілкуйтеся як хочете. По факту знайшов протягом 3х хвилин, ту ж гуму. Що разом вийшло на 1000 грн дешевше, ніж у них і вже наступного дня я перевзувся.
Відповідь представника «Автошини, диски TyreSale»
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що у Вас склалося таке враження від взаємодії з нашим інтернет-магазином. Хочемо зазначити, що в нашій системі не зафіксовано звернення щодо подібної ситуації по вказаному Вами товару. Якщо Ви дійсно оформлювали замовлення, будемо вдячні, якщо надасте його номер — ми обов’язково перевіримо всі деталі та надамо пояснення. Щодо доставки: дійсно, у рідкісних випадках, коли шини на певних складах закінчуються, ми оперативно перенаправляємо відвантаження з іншого нашого складу, щоб клієнт міг отримати потрібний товар, хоч і з незначною затримкою. Про це ми завжди повідомляємо під час дзвінка для підтвердження замовлення, надаючи клієнту вибір — погодитися на очікування або змінити позицію. Ваше зауваження щодо спілкування менеджера ми також взяли до уваги. Ми серйозно ставимося до якості обслуговування, і проведемо відповідну перевірку. Сподіваємося, що в майбутньому Ви дасте нам шанс змінити Ваші враження на позитивні. З повагою, магазин Tyresale.
Евгений Герасимов рекомендує цей магазин
26 жовтня 2024 р.

Купив: Тріенг 401, Замовлення №948182414

Сподобалося: наявність, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Автошини, диски TyreSale»
Добрий день, Євгене! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук і за те, що рекомендуєте наш магазин. Ми раді, що ціни на нашу продукцію Вас задовольняють, адже це одна з головних переваг, яку ми намагаємося забезпечити для наших клієнтів.Водночас, хочемо надати роз’яснення стосовно моментів, які викликали у вас зауваження: 1. Наявність товару в Дніпрі. Не всі позиції з нашого асортименту, а це понад 20 тисяч найменувань, знаходяться на складі у місті Дніпро. У таких випадках потрібна доставка з інших складів, і менеджери завжди попереджають про це під час оформлення замовлення. 2. Доставка та строки. Ми співпрацюємо зі сторонніми транспортними компаніями, і, на жаль, не маємо прямого впливу на їхню швидкість роботи. Ми розуміємо, наскільки важливий для Вас час, і робимо все можливе, щоб мінімізувати затримки. 3. Оплата доставки. У нас ціни на товар максимально низькі, але доставка не закладається у вартість. Це дозволяє Вам обирати зручний спосіб доставки, оплачуючи лише фактичні транспортні витрати. Менеджери завжди попереджають про це заздалегідь. 4. Комісія при оплаті карткою. У випадку безготівкових розрахунків клієнти отримують попередження через SMS, щоб уникнути непорозумінь. 5. Комунікація. Ми докладаємо зусиль для автоматизації процесів, але ваш відгук допомагає нам зрозуміти, що потрібно вдосконалити. Дякуємо за Ваші зауваження, вони допоможуть нам ставати кращими. Сподіваємося, що зможемо порадувати Вас у майбутньому не лише ціною, а й сервісом. З повагою, магазин Tyresale.
Airbag1101 не рекомендує цей магазин
19 серпня 2024 р.

Хотів купити: BRIDGESTONE Blizzak 6 215/55R17 98V XL

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Шановні, на сайті стоїть що колеса в наявності в Києві, по факту вони у Дніпрі, доставка по пре доплаті. Навіщо обманювати клієнтів.
Відповідь представника «Автошини, диски TyreSale»
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі незручності. Інтернет-магазин працює у форматі 24/7. В цей час на складі як розпродуються залишки так і приходується новий товар. Тому дійсно може бути затримка по оновленню інформації, що товар поїде з іншого міста. Ми проводимо оптимізацію робочих процесів, що дозволить мінімізувати виникнення подібних випадків в майбутньому. З повагою, магазин Tyresale.
Sadimalion рекомендує цей магазин
23 липня 2024 р.

Купив: Літні шини Fulda SportControl 2 (235/50R18 101Y), Замовлення № #947932912

Дякую магазину та менеджерам, які порадили мені те що треба, хоча спочатку розглядав інший варіант шин, але мені довели, що за ту ж ціну є кращі. Приїхав, швидко перевзули, все професійно та швидко, приїду ще на розвал. Дякую за сервіс!