Купив: Детали для гаража, сада, огорода., Замовлення №40653
Купив: набір торцевих головок з тріскачкою 6004265, набір торцевих головок з тріскачкою Grad Tools 6004265, Замовлення №37268
Купив: Обігрівач Grunhelm FH-06
Не сподобалося: оформлення замовлення
Купив: Електропила Vorskla ПМЗ 2000/405, Замовлення №26501
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі
Не сподобалося: наявність, асортимент
Купив: Дрель ударная Eltos ДЭУ-1300, Замовлення №16178
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Смазка для редукторов Stihl Superlub FS (с носиком), Замовлення №15345
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару
Не сподобалося: оформлення замовлення, асортимент, повернення товару
Купив: Уровень лазерный KRAISSMANN 5 LL 30, Замовлення №10366
Не сподобалося: видача товару на складі
Купив: ДРЕЛЬ BEST 1550
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: сварочная маска.топливный фильтр .тарелка сцепления для бензопилы, Замовлення №5489
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: асортимент
Купив: Паяльник для пласттиковых труб Kraissmann
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару