Відгуки про UkrMedical

Marty Alencar не рекомендує цей магазин
20 лютого 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №0000000790

Відповідь представника «UkrMedical»
Доброго дня! Вам була надана коректна відповідь базуючись на відповідному терміні перебування приладу у вас та гарантійних умовах, спілкування було абсолютно в рамках відносин клієнт-покупець.
Valeriiya не рекомендує цей магазин
7 лютого 2025 р.

Хотів купити: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773)

Відповідь представника «UkrMedical»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Ви не стали відкривати "упаковку", але кажете про якість звуку, щоб прослухати звук потрібно для почтаку відкрити пакування та прослухати звук у навушниках. На жаль встановити оригінальність продукту можливо лише відкриквши пакування і переглянути певні позначки, це факт, підтверджений кваліфікованимим спеціалістами компанії дистриб'ютера, вашу кваліфікацію і коментар ми вумешені поставити під сумнів. Гарного дня!
Ярослав Музика не рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Marshall Major IV Black (1005773), Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №89149

Відправили навушники з візуальним дефектом, не рівний шов і в середині якась випуклість на кілька міліметрів. Повернення зробити відмовились, хоч повідомив їм про це одразу після покупки і 14 днів з моменту покупки не пройшло.
Бондарь РВ рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Іригатор порожнини рта Waterpik WP-660 Aquarius, Замовлення №0000002417

Замовляли іригатор для порожнини рта. Відправили швидко. Товар приїхав цілий у працездатному стані. Дуже дякую за оперативність. Рекомендую!
Пирго Оксана рекомендує цей магазин
7 серпня 2024 р.

Купив: Іригатор Oral-B MD 20 Professional Care OxyJet, Замовлення №2430

Хороший магазин, замовила ірригатор і на наступний день отримала, рекомендую! Товар новий, дуже класний, ніяких недоліків.
Олександр Максимович не рекомендує цей магазин
6 червня 2024 р.

Купив: Тонометр Omron 10 Series (BP7450), Замовлення №16442133

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Д.Синельников рекомендує цей магазин
11 квітня 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №0000001198

Дуже швидко та якісно. Круто, що потрапив саме на цей магазин. Навушники отримав, дякую.
ШтрикульСаша рекомендує цей магазин
7 березня 2024 р.

Купив: Відеоняня Samsung Wisenet BabyView Eco SEW-3048WN, Замовлення №0000000748

Щиро рекомендуємо з дружиною даний інтернет-магазин. Замовили помічницю відеоняню. Працівник в короткі терміни зателефонував, якісно надав консультацію та підтвердив замовлення. Ціна на сайті відповідає. Замовлення прийшло через день, все супер.
Oleksii K. не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
5 березня 2024 р.

Купив: Фен-стайлер Dyson Airwrap Complete Nickel/Fuchsia, Замовлення №82451

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Продали фен-підробку. Китайська копія, не оригінал. По коробці і по фену видно, що його вже діставали і користувались - напевне вже хтось повертав. Коробка приїхала з зам?ятими кутками. Насадки мають неякісне лиття пластику, використовуються гвинтики під викрутку "ph", в оригіналі гвинтики під викрутку "tx". Пластик на насадках відрізняється на дотик і структуру від оригіналу. 15400 грн за китайську підробку
Фен повернув в магазин. Гроші за фен повернули, на цьому дякую. Обійшлося лише 327 гривнями витрат на новій пошті і зіпсованим настроєм від бувшої у використаної підробки замість оригінального нового фену. Це все рівно краще, ніж мінус 15400 грн в нікуди.
8 березня 2024 р. Відповісти
Молодець, дякую за відгук, я так і думав що то підробка китайська, дуже наївно надіятись на такі скидки від невідомих сайтів, вони ж на цьому ще й заробити хочуть
23 травня 2024 р. Відповісти
Дадак Олег рекомендує цей магазин
24 лютого 2024 р.

Купив: Тонометр Omron M3 Comfort (HEM-7155-E), Замовлення №630

Ціна на сайті вірна, у наявності товар був. Хороший тонометр. Продавець зорієнтував мене в моделях і порадив найкраще! Дякую!