Купив: microSD HC 32GB SanDisk Ultra A1 Class 10 UHS-I (SDSQUA4-032G-GN6IA) c SD переходником, microSD XC 6, Замовлення №Заказ № 013998
Купив: Диск Verbatim BD-RE 25GB 2x Jewel Case 5шт (43615), Замовлення №-
Купив: Кабель HOCO X88 Black (6931474783363) Type-C/Type-C, 1м, PD 60W, Замовлення №009513 від 06.09.2024
Купив: SSD накопичувач ADATA LEGEND 710 512 GB (ALEG-710-512GCS), Замовлення №004379
Купив: Вентилятор 70мм Cooling Baby 7015 PWM, Замовлення №002713
Купив: Коммутатор неуправляемый D-Link DES-1008C , Комутатор некерований D-Link DES-1008C, Замовлення №1875
Купив: Миша RAPOO N100 Black, Замовлення №340
Купив: Kingston 128 GB DataTraveler Exodia Onyx USB 3.2 Gen 1 Black (DTXON/128GB), Флешка Kingston 128 GB DataTraveler Exodia Onyx USB 3.2 Gen 1 Black (DTXON/128GB), Замовлення №034272
Хотів купити: Відеокарта Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC (NED4080S19T2-1030G)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Навушники edifier g2 ll, Замовлення №155415