Відгуки про GALAKSI

Bo_malvina рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung PM981 512 GB (MZVLB512HAJQ), Замовлення №Замовлення від 15.12.2025

Дуже все сподобалось, сервіс класний, проконсультували щодо деталей та відповіли на всі мої питання під час підтвердження замовлення, відправили оперативно, все працює, буду купувати ще як буде потреба :) щиро дякую за вашу професійну роботу??
KPKanimator7 рекомендує цей магазин
11 грудня 2025 р.

Купив: DDR4 SK hynix 16 GB SO-DIMM DDR4 2133 MHz (HMA82GS6MFR8N-TF), Замовлення №02122025

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Чудовий продавець! Замовляв пам'ять SK hynix 16 GB. Дуже задоволений сервісом: зв'язалися миттєво, надали професійну консультацію і відповіли на всі питання. Відправка була дуже швидкою — отримав товар у найкоротші терміни. Пам'ять працює відмінно. Рекомендую!
Фото чека додане, його продублювати?
12 грудня 2025 р. Відповісти
Михаил Шалыгин рекомендує цей магазин
2 грудня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung T7 1 TB Titan Gray (MU-PC1T0T/WW), Замовлення №283795

Брав накопичувач перед довготривалою поїздкою за кордон. Спочатку мав сумніви черз дуже демократичну ціну, але продукт успішно пройшов реальну перевірку часом. Купую в цьому магазині вже не в перший раз, та ніяких нарікань за учесь час. Дуже задоволений!
Екатерина Савоста рекомендує цей магазин
27 листопада 2025 р.

Купив: DDR4 Micron 8 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (MTA8ATF1G64HZ-3G2R1), Замовлення №13.11.2025

Пам?ять купувала для леново з вибором допоміг менеджер. Встановлювала сама, ноутбук її одразу знайшов, все працює. Дякую
Ekaterina Porkalova рекомендує цей магазин
23 листопада 2025 р.

Купив: DDR5 Crucial 64 GB (2x32GB) SO-DIMM DDR5 5600 MHz (CT2K32G56C46S5), Замовлення №18112025

Довго шукала додаткову оперативну пам?ять для ноутбука, дякую консультанту за те що допоміг знайти оптимальний варіант, терпляче відповідав на 100500 запитань і зміг пояснити все простими словами куди і що встановлювати. Дуже задоволена сервісом і швидкістю доставки, ноут літає як новий
Олександр Міщенко рекомендує цей магазин
19 листопада 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 860 EVO 2.5 250 GB (MZ-76E250BW), Замовлення №№12.11.25

Повністю задоволений покупкою! Замовлення прийшло оперативно й добре запаковане.
Катерина Кириченко рекомендує цей магазин
18 листопада 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 860 PRO 512 GB (MZ-76P512BW), Замовлення №111125

Novator777 рекомендує цей магазин
22 жовтня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 860 PRO 256 GB (MZ-76P256BW), Замовлення №11258

Так рекомендую. Всі чітко прозоро і вчасно.
Bohdan рекомендує цей магазин
17 жовтня 2025 р.

Купив: DDR5 Crucial 96 GB (2x48GB) DDR5 5600 MHz (CT2K48G56C46S5), Замовлення №15.10.2025

Замовив - отримав, відправка в день замовлення, ціна найнижча. Я задоволений.
Andrey KAZAN не рекомендує цей магазин
8 вересня 2024 р.

Купив: Corsair hx850i, Замовлення №59001216688466

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару

Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив блок питания оказалось что он не новый. Коробка множество раз вскрывалась и содержание коробки было не до конца комплектным. Отсутствовали болты, стяжки, инструкция. К тому же отсутствовала вся фирменная упаковка внутри и кабели были все в пыли что лишний раз доказывает о вскрытии товара и его использовании.