Відгуки про NOTEBOOKER.UA

Viktor рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р.

Купив: Монітор Philips 245B1/00, 245B1/01, Замовлення №27891

Дуже задоволений. Всі потреби покупця виконані. Рекомендація повна!
Vowa Kurka рекомендує цей магазин
11 січня 2026 р.

Купив: QLED телевізор KIVI 55'' UHD Prime E5 QLED (55U770QB), Замовлення №27806

Замовив тут телевізор, підкупила ціна та безкоштовна доставка, все вчасно відправили, товар у заводському пакуванні, все працює відмінно претензій немає.
Wolf Wolf рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: Корпус GAMEMAX LEADER 2 BK - 1 шт x 4 669 грн. Блок живлення GAMEMAX RGB-1300 (ATX3.1 PCIe5.1) - 1 , Замовлення №27793

Владислав рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: Монітор MSI MAG 271QP QD-OLED X28, Замовлення №S000442518

SerzhA не рекомендує цей магазин
6 листопада 2025 р.

Купив: KIVI 43F730QB, Замовлення №21671

Купував тут телевізор KIVI 43F730QB зі знижкою у грудні 2024 року. Під час огляду запитав чому по знижці, на що мені відповіли що пошкоджено пакування. При тестуванні нічого підозрілого не помітив, але вдома спочатку те, що операційна система дуже гальмує, крім того з двох USB портів один не працює. Шкода що це помітив, коли минув час повернення. Крім того вказана адреса інтернет-магазину та реальна не співпадають.
Відповідь представника «NOTEBOOKER.UA»
Вітаємо! Ваш телевізор на гарантії. Якщо є претензії до якості товару, ви маєте право звернутися в магазин для гарантійного ремонту для виправлення недоліків. Менеджер з Вами зв'язатися не зміг по телефону, який ви вказували при оформленні замовлення.
Я не повертав товар, а в анкеті не зміг відмінити вибір
6 листопада 2025 р. Відповісти
Pavel Korotkiy рекомендує цей магазин
12 вересня 2025 р.

Купив: Відеокарта ASUS DUAL-RX9060XT-8G, Замовлення № SO00375715

Купив відеокарту Sapphire 9060XT 16GB. Магазином дуже задоволений. Ціна не має ніяких додаткових пороцентів, також предоплат як в інших магазинах. Доставка вчасна. Одним реченням негатив великий -, позитив великий+. Магазин рекомендую.
Алексей Лабунский рекомендує цей магазин
31 серпня 2025 р.

Купив: Корпус GameMax Siege Black, Замовлення №24493

Rommek рекомендує цей магазин
27 березня 2025 р.

Купив: QLED телевізор KIVI 43'' UHD Prime E5 QLED (43U770QB), Замовлення №20500448335231

Ввічливі та грамотні консультанти, товар повністю відповидає опису, швидка відправка. Отримання зайняло 2+ голини, але це питання до відомої поштової компанії.
So Easy не рекомендує цей магазин
3 березня 2025 р.

Купив: Монітор LENOVO R27q-30 (67B4GAC1UA, Замовлення №22417

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

ждем как закончится данный инцидент
3 березня 2025 р. Відповісти
Videowedding рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Електросамокат Acer Scooter 5 Advance Black (GP.ESC11.015), Замовлення №№21972

Товар і ціна відповідає опису , швидка доставка, дуже хороше обслуговування, магазин в якому приємно робити покупки.