Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Теплорадість

Олег Усенко рекомендує цей магазин
15 липня 2026 р.

Купив: TECENoor Труба PЕ-RT 55,, Материалы для устройства водяного теплого пола, Замовлення №В8-00000020 від 02 червня

Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук та рекомендацію. Чекаємо на нові замовлення від Вас
Ольга Є. рекомендує цей магазин
8 липня 2026 р.

Купив: Радіатор секційний GLOBAL Vox R 500/100, Замовлення №2000175161

Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук та рекомендацію. Чекаємо на нові замовлення від Вас.
Дмитрий Мельник рекомендує цей магазин
14 червня 2026 р.

Купив: Котел газовий конденсаційний BAXI DUO-TEC COMPACT 24 E, Замовлення №650

Дякуємо за відгук. Сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами
Дякую хлопцям Дмитру та Олександру, за консультацію та швидку доставку, придбав 11.06.2026, все прийшло вчасно, гарних Вам клієнтів, сподіваюсь усе буде добре, Вам бажаю гарних продажів!
14 червня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «Теплорадість» відповів на коментар Дмитрий Мельник
Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Все буде чудово, ще раз дякуємо за Ваш вибір
19 червня 2026 р. Відповісти
Natasha Agafonova рекомендує цей магазин
2 червня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Drazice OKHE ONE/E 80 (1801108101), Замовлення №#21454

Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук. Чекаємо на нові замовлення від Вас.
Юрчиш Юрий рекомендує цей магазин
14 травня 2026 р.

Купив: Гігієнічний душ + змішувач PAFFONI TWEET ROUND ZDUP110CR, Замовлення №# 339 від 29 квітня 2026

Дякуємо за відгук. Чекаємо на нові замовлення від Вас
Анна Воровченко не рекомендує цей магазин
27 квітня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston PRO1 R 80V 1,5K PL DRY (3201451), Замовлення №19866

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Замовила бойлер в інтернет-магазині teploradost.com.ua у ФОП ... Юлія Володимирівна. Товар був оплачений (частково через кредит), однак виникли серйозні проблеми з виконанням замовлення. Фіскальний чек мені не надали. На даний момент товар фактично не отримано / ситуація з замовленням не вирішена, кошти не повернуті. Комунікація з продавцем не дає результату. Не рекомендую.Будьте обережні при замовленні.
Відповідь представника «Теплорадість»
Анно, добрий день. Нам шкода, що у вас склалося негативне враження від замовлення. Ми вже підняли інформацію по замовленню №19866 та додатково перевіряємо ситуацію зі складом і постачальником, оскільки товар відправлявся адресною доставкою напряму зі складу. Також окремо направили вам на вайбер фіскальний чек в електронному вигляді та готові повторно надати всі необхідні документи по замовленню. Ми зацікавлені вирішити ситуацію коректно, тому після завершення перевірки зв’яжемось із вами та запропонуємо можливий варіант врегулювання.
Сергей Пашинин рекомендує цей магазин
16 квітня 2026 р.

Купив: Система зберігання енергії в одному корпусі (All-in-One) EcoFlow STREAM Pro (EFSTREAMPRO800W-UK), Замовлення №Непомню

Купил системк с обратним осмосом и помпой 2 шт классная цена
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук. сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами
Артем Наумов не рекомендує цей магазин
15 квітня 2026 р.

Купив: Набір для кухні Deante Corio, гранітна мийка ZRC_2113 + зміш. BEN_262M, графіт (ZRCA2113), Замовлення №20451374929184

Відповідь представника «Теплорадість»
Добрий день Артем! Дякуємо, що залишили відгук, і шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми завжди радимо клієнтам обов’язково перевіряти товар при отриманні на Новій Пошті, особливо коли це габаритний і крихкий товар, як гранітна мийка. На жаль, згідно з правилами перевізника та нашою політикою, після того, як клієнт прийняв вантаж і підтвердив його отримання, відповідальність за пошкодження переходить до отримувача. Ми уважно перевіряємо товар перед відправкою, але повністю виключити заводський брак або пошкодження, які могли виникнути ще на складі виробника, на 100% неможливо. Саме тому найнадійніший спосіб захистити себе — відкрити коробку і оглянути мийку безпосередньо на відділенні Нової Пошти. У такому випадку, якщо б були виявлені пошкодження, ми б одразу оформили повернення або заміну.
Dmytro рекомендує цей магазин
15 квітня 2026 р.

Купив: KVADRO умивальник на стільницю 510х405 мм, 5521020 Life Змішувач д/раковини, Ванна Neon Light 170x75, Замовлення №N? BO-00000154, N? TC-000

Доставка в обіцяний термін, хороший асортимент, відповіли на всі додаткові питання, на друге замовлення зробили знижку. Із нюансів: при замовлені ванни доставкою кур`єром не було можливості оформити доставку прямо в квартиру, навіть за додаткову плату.
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук, будемо раді подальшій співпраці з Вами
prgg72xpqr рекомендує цей магазин
14 квітня 2026 р.

Купив: Не памятаю, Optima, Замовлення №Не пам?ятаю

Все чудово, купував тут товар, відправили швидко, все в вказані сроки, рекомендую
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук, будемо чекати на нові замовлення від Вас