Купив: TECENoor Труба PЕ-RT 55,, Материалы для устройства водяного теплого пола, Замовлення №В8-00000020 від 02 червня

Купив: Радіатор секційний GLOBAL Vox R 500/100, Замовлення №2000175161

Купив: Котел газовий конденсаційний BAXI DUO-TEC COMPACT 24 E, Замовлення №650

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Drazice OKHE ONE/E 80 (1801108101), Замовлення №#21454

Купив: Гігієнічний душ + змішувач PAFFONI TWEET ROUND ZDUP110CR, Замовлення №# 339 від 29 квітня 2026

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston PRO1 R 80V 1,5K PL DRY (3201451), Замовлення №19866
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купив: Система зберігання енергії в одному корпусі (All-in-One) EcoFlow STREAM Pro (EFSTREAMPRO800W-UK), Замовлення №Непомню

Купив: Набір для кухні Deante Corio, гранітна мийка ZRC_2113 + зміш. BEN_262M, графіт (ZRCA2113), Замовлення №20451374929184

Купив: KVADRO умивальник на стільницю 510х405 мм, 5521020 Life Змішувач д/раковини, Ванна Neon Light 170x75, Замовлення №N? BO-00000154, N? TC-000

Купив: Не памятаю, Optima, Замовлення №Не пам?ятаю