Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Хотів купити: Thomson Google TV 65
Купив: Навушники Xiaomi Redmi Buds 6 Active Black (BHR8396GL) EU, Замовлення №4557/1
Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot D10 Plus Gen 2 (RLD32GD), Телевізор TCL 65MQLED80, Замовлення №0000-001843
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція BLUETTI EB55 Portable Power Station 537Wh, Замовлення №653855
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB Awesome Navy (SM-A356BZKG), Замовлення №0000-072808
Купив: Смартфон POCO X6 Pro 12/512GB Black, Замовлення №689413
Купив: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite (SM-R510NZAA), Замовлення №71420
Купив: Смартфон OnePlus Nord 3 16/256GB Tempest Gray, Замовлення №688552
Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Late 2024 Space Black (MX2Y3)
Купив: Ноутбук ASUS Vivobook Pro 15 N6506MV-MA022 15.6, Замовлення №№688720
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек