Купив: Мультипіч Philips Dual Basket Airfryer 5000 Series NA555/00 UA, Замовлення №838678 Важливе на думку G
Купив: Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 5 Obsidian Black (BHR9389GL), Замовлення №37691

Купив: Вентилятор підлоговий Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 White UA, Замовлення №837576
Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/128GB Awesome Graphite (SM-A566BZKA)
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 10 Mystic Rose (BHR9999GL), Замовлення №754567
Купив: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds 3 FE Black (SM-R420NZKASEK), Замовлення №0000-037143
Купив: МЗП Motorola 125W GaN 2С + кабель 2m (PG38C06632) UA, Замовлення №809718

Купив: Мишка бездротова LogtechM171, Замовлення №Rtrtttt

Купив: Смартфон Samsung Galaxy Flip7 12/256GB Jetblack (SM-F766BZKG), Замовлення №834249

Купив: Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 10 Glacier Silver (BHR07PSGL), Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 10 Midnight Black (BHR07PYGL), Замовлення №830245